Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

co kupujecie na dzień kobiet?
Co kupujecie swoim kobietom w tym dniu? W ogóle obchodzicie to święto? Ja swojemu podrzuciłam pomysł lokówki, nawt mu link do takiej złotej babyliss wysłałam, mam nadzieję ze w piątek będę ją miała :D
  Odpowiedz
Ja zawsze mam z tym ogromny problem. Myślałem co tu wybrać i moim zdaniem najlepszym pomysłem jest coś naturalnego. Ostatnio zainteresowały mnie kosmetyki naturalne [CIACH!] sam zobacz  na skład! Myślę, że jeżeli Twoja kobieta podobnie do mojej zawsze oczekuje "zaskoczenia" to będzie zadowolona! A jeżeli ktoś tutaj już je testował, to oczywiście chętnie poznam zdanie - do dnia kobiet jeszcze jak wiadomo trochę czasu...
  Odpowiedz