Pozdrawiam
ps. przestańcie chłopaka tak straszyć zrobił głupote mam nadzieje ze wyciągnie wnioski i zachowa się jak facet i odda mi pieniądze
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
davi100 - nie wywiązał się z zawartej transakcji
|
jeżeli otrzymam zwrot pieniędzy powiadomię pana Pawła aby zamknąć wątek na forum
Pozdrawiam ps. przestańcie chłopaka tak straszyć zrobił głupote mam nadzieje ze wyciągnie wnioski i zachowa się jak facet i odda mi pieniądze Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
dobrym sposobem było by aby powstał lista uczciwych i nieuczciwych sprzedawców punktów na chomikuj.pl jednak z drugiej strony nie wiem czy to dobry pomysł bo administracja może zablokować konta z listy
sam musze stworzyć kont z którego będę wysyłał punkty robię coraz więcej transakcji co wiąże się z ryzykiem blokady mojego głównego konta a tego bym nie chciał ![]()
04.09.2012, 21:10
(04.09.2012, 21:05)davi100 napisał(a): Następnym razem poczekajcie, zanim się w ogóle wypowiecie. Przecież wypadki się zdarzają, mogą się zdarzyć każdemu, nawet nie poczekacie chwili, tylko każdego od złodziei wyzywacie. Dobra, ale ja już idę spać bo o 4 do pracy muszę wstać. Pozdrawiam i życzę miłej nocy. I tu kłamiesz, sprawdzałem na forum logowałeś się co ileś minut od godziny 12:00, ponadto zablokowałeś mi możliwość (albo ogólnie) pisania PW i wysyłania e-maili, co przez przypadek klikłeś ? Tłumaczyć się możesz, ale wszystko wyjdzie w praniu, jak mówił Pan wcześniej masz czas do końca tygodnia jak sprawa się nie wyjaśni, zostaną podjęte odpowiednie kroki co do ciebie. P.S A gdybym nie wpadł na pomysł wpisania numeru konta bankowego w google a Pan nie wpisał w swojej aukcji tego numeru to co wtedy ? Bym ja miał z tobą problem...
04.09.2012, 21:12
Nie no co wy, ja mam pieniądze i mi na tym nie zależy. Miłej nocki, dobranoc
04.09.2012, 21:13
04.09.2012, 21:13
mam nadzieje ze wszystko się rozwiąże ja pieniądze oddałem
czekam teraz na właściwą wpłatę od właściwej osoby
04.09.2012, 21:15
Potwierdzam odbiór pieniędzy pozostało poczekać na ruch davi100.
04.09.2012, 21:23
Jestem pełen podziwu dla obu z was, Panowie, że podjęliście skuteczną walkę z oszustem. Naprawdę wielkie brawa! Świetny przebieg zdarzeń i akcja naprawdę godna uwagi. Ubolewam jedynie nad faktem, że wszystko zapewne skończy się polubownie, a za tydzień wszyscy zapomną o tej sytuacji. Z zasady postarałbym się o mniejsze lub większe problemy dla dzieciaka. Przynajmniej ostre lanie pasem od ojca...
Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam!
04.09.2012, 21:26
jestem uczciwym sprzedawcą staram się być wyrozumiały i czasami idę na rękę
ale po tej sytuacji widzę, że nie warto być pobłażliwym piszę jeszcze raz LICZĘ BARDZO NA zwrócenie mi 110zł otrzymał klucz otrzymał ja się wywiązałem umowy dostałem potwierdzenie przelewu kase też szkoda ze nie od niego nie zgłoszę sprawy o kradzież za mała kwota ale o wykorzystanie moich danych i ich udostępnienie bez mojej zgody pozdrawiam jeszcze raz
04.09.2012, 21:30
Sprawa jeszcze nie ma końca, dopóki Pan mi nie potwierdzi że dostał kasy tematu nie zamykamy, a po wszystkim radzę administratorom o po prostu zablokowanie użytkownika, IP jeśli ma stałe, aby w przyszłości nie było takich sytuacji.
|