Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

davi100 - nie wywiązał się z zawartej transakcji
No ja też proponuje bana, ale poczekajmy na wypowiedź Barona, niech on zadecyduje co z nim zrobić.
  Odpowiedz
YY?? Bana? Ciekawe za co, bo regulaminu forum na pewno nie złamałem
  Odpowiedz
(06.09.2012, 17:01)davi100 napisał(a): YY?? Bana? Ciekawe za co, bo regulaminu forum na pewno nie złamałem
Nie ważne , że nie złamałeś ale oszukałeś jednego użytkownika i to na pieniądze . Ja bym na miejscu Barona też cię zbanował davi100 , bo masz już przerąbane u każdego użytkownika forum . więc nie wiem co tu jeszcze robisz !! .
  Odpowiedz
W sumie to mi to lata czy cię zbanują czy nie. W moich oczach będziesz po prostu osobą której nie można wierzyć. Forumowicze z pewnością dobrze Cię nie zapamiętają. Jeżeli nie ban to jakieś ograniczenia abyś nie mógł już więcej oszukiwać ludzi. Ale to już jest tylko wyłącznie decyzja Administracji.

Mam rozumieć, że wszystko już jest w porządku?
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Rafał napisał(a):Mam rozumieć, że wszystko już jest w porządku?
Że co, proszę?
  Odpowiedz
(06.09.2012, 17:13)Rafał napisał(a): W sumie to mi to lata czy cię zbanują czy nie. W moich oczach będziesz po prostu osobą której nie można wierzyć. Forumowicze z pewnością dobrze Cię nie zapamiętają. Jeżeli nie ban to jakieś ograniczenia abyś nie mógł już więcej oszukiwać ludzi. Ale to już jest tylko wyłącznie decyzja Administracji.

Mam rozumieć, że wszystko już jest w porządku?

Jeśli chodzi o oddanie pieniędzy tak, oddał Panu pieniądze, ale co dalej z jego osobą to będziemy widzieć swoje odzyskałem jak to się mówi, więc pozostaje mi czekać jaka kara go czeka od administracji, bo taka osoba tylko rujnuje wizerunek forum.
  Odpowiedz
OMG co tu się dzieje?
Czytam, czytam i widzę że użytkownik Davi100 pisze tak jakby się nic nie stało.
Nie wiem jak osoby poszkodowane w tym całym "incydencie" mogą tak spokojnie o tym
mówić i dochodzić do porozumienia.

U mnie nie ma dyskusji ktoś oszukuje = zgłaszam na allegro + automatycznie na policję o
popełnieniu przestępstwa. To nie chodzi o pieniądze ale mój czas jest bardzo cenny i nie pozwoliłbym
nikomu na jego marnowanie.

Ale podziw dla obu panów za opanowanie.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Wyciąg z regulaminu forum. Punkt 6.

Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, obrażających uczucia religijne, nienawistnych czy zawierających groźby postów i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem.

Mamy do czynienia z wyłudzeniem więc sprawa jest jasna.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Ale z drugiej strony dostanie tego bana, założy drugie konto i dalej może będzie tak robił. A tak to wiadomo chociaż kim już na tym forum jest ... ale to tylko moja opinia ;]
  Odpowiedz