Hinamoori Amu (Shugo Chara)
Ciel Phantomhive (Kuroshitsuji)
Dziewczyna w Kimonie^^
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
galeria Shiny:)
|
Nie mam zbyt wielkiego talentu, ale myślę, że jestem w miarę dobra w rysowaniu więc.... pokaże wam moje bazgroły^^
Hinamoori Amu (Shugo Chara) Ciel Phantomhive (Kuroshitsuji) Dziewczyna w Kimonie^^ Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
17.04.2013, 19:23
To jakaś moda jest teraz u nastolatek na szkicowanie tego Anime? Ładnie Ci to wychodzi, moja Droga. Pierwszy obrazek chyba najbardziej trafia w mój gust.
17.04.2013, 19:27
Wiesz ja Anime rysuje od kilku dobrych lat (ok 7). Nie wiem czy to jest moda Dziękuję :3 nadal się jeszcze uczę poprawnie rysować, gdyż mam problemy z zachowaniem odpowiednich proporcji ciała, ale się staram^^
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Trening czyni mistrza Masz dobre kreski i ładny charakter pisma. Zawsze zazdrościłem osobom, które nie gryzmolą tak, jak ja, heh.
17.04.2013, 19:38
Wiesz mam ładny charakter pisma jak się staram ale jak nie to klękajcie narody, nie da się rozczytać ; /
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
17.04.2013, 20:39
hehehe^^ normalnie fakt jeden rysunek zajmuje mi od 1h do 4h nawet ale lubię to Myślę, że najwięcej czasu zajmuje kolorowanie^^ Pierwsze dwa zajęły mi nie całe 2h a trzeci ok 6h.
Nie zwykłe ołówkowe
17.04.2013, 20:57
Fajne, jedyne do czego mogę się przyczepić to te kredki .
W skali szarości wygląda to zdecydowanie lepiej, moim skromnym zdaniem. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|