jest to pierwsza moja praca wykonana węglem ;3
a to pierwsza moja praca wykonana pastelami ;P
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
galeria Shiny:)
|
Też wole prace czarno-białe ta jedna była wyjątkiem.
jest to pierwsza moja praca wykonana węglem ;3 a to pierwsza moja praca wykonana pastelami ;P Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.04.2013, 00:04
Rysunki . Bardzo fajnie, że coś tworzysz i starasz się rozwijać talent.
Najbardziej wpadła mi w oko ta Twoja pierwsza praca wykonana węglem. Próbowałaś coś innego niż Anime?
18.04.2013, 00:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.04.2013, 00:22 przez Swordancer.)
Śmiem przyznać, że świetne, ale mnie te całe anime odstrasza. Nie wiem czemu moda u dziewczyn na to jest taka wielka. Spotkałem się nawet z dorosłymi kobietami, które to rysują. Właściwie to nie wiem czy mogę spać spokojne...
18.04.2013, 06:16
swordancer myślę, że możesz spać spokojnie^^ Cóż w moim wypadku to długoletnie zamiłowanie w rysowaniu Anime
jarusrogus Otóż kiedyś rysowałam konie odwzorowując ich figurki na papierze. Nie powiem, nawet dobrze mi to wychodziło. Aktualnie się zastanawiałam nad tym czy by znowu nie narysować jakiegoś zwierzaka^^ Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
18.04.2013, 18:32
Praca węglem naprawdę niezła
Fajnie to wygląda, powiesiłbym sobie gdzieś u siebie
18.04.2013, 19:03
jarusrogus napisał(a):No to czekam na zwierzaka. Nie lubię Anime, a zwierzaki lubię bardzo.No to może jakąś jaszczukę z dedykacją dla mnie No też jestem bardziej chyba za zwierzakami ale anime też mnie nie odstrasza
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
18.04.2013, 20:27
Hahahah spokojnie chłopcy postaram się narysować to o co prosicie nie wiem tylko kiedy będę miała na to czas ; P
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
03.05.2013, 21:03
dodam kilka nowszych prac co prawda, większość z Anime no ale starałam się przy nich^^
1. szkic 2.^^ 6 godzin nad tym siedziałam xP 3. :3 4. Reita z The GazettE 5. Miyavi^^ 6. kolejna praca nad którą siedziałam długi czas 7. to miał być Tribal... 8. szkic 9. szkic - nie wiem czy robić w kolorze czy w szarościach 10. trochę fantasy 11. Elf ^^ I co?? jak się prace podobają? Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
|