Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Blokada chomika azazelangel2000
Szacherezada napisał(a):nie wiem co w ogóle to obchodzi użytkownika chudzienki kto ile zarabia i co komu przelewa
Obchodzi bo to zwykła zazdrość jest, nie zarabia zbyt wiele to zazdrości że inni zarabiają. Spekuluje na temat handlu punktami bo pewnie sam nimi handluje.

Zablokowali chomika bo mieli powody do zablokowania, wyjaśnienia były podane więc proponuję zamknięcie tematu bo zrobi się tylko niepotrzebny bałagan i kolejne spekulacje.
Ja napisalem że tak myśle że za sprzedaż punktów dostał bana .
a nie że dostał za to czytajcie ze zrozumieniem
dobrze że sie myliłem jeśli cię uraziłem to przepraszam azazelangel2000
szalony nie mam czego zazdrościć .
No właśnie [cyt] się w nie swoje sprawy :) patrz na swojego chomika żadna [ pkt które dostaje on i ja są zasłużone - zobacz ile my w to pracy wkładamy a przykładowo ty - zrobiłem kolekcje gier każdą sprawdzą wchodzę do ciebie a co widze gry [ te które sprawdzam sobie przewalasz do siebie ] i jeszcze rozdmuchujesz publicznie o pkt że ktoś tu sprzedaje tam ktoś inny a ty co robisz z nimi ? Za te shelle co sprzedawałeś za pkt / konta premium nie wymieniałeś na kase tego ? pewnie nie bo po co heheh

zresztą blokada którą dostał ma związek nie z filmami a [ seriale programy rozrywkowe ] filmy teraz beda nam usuwać logiczne bo przed procesem chcą trochę oczyscic portal ale bez przesady chudzienki '' blokada za pkt '' rozumiem jakby miał je na allegro czy publicznie się jakoś reklamował to tak wtedy się dowalić mogą ale czy sprzedaje , jak sprzede to już jego sprawa osobista siedzi prawie 24 h na dobe i nawet jakby sprzedawał niech ma coś z tego siedzenia. Gdyby nie my nikt by już nie wdział filmów np BiDy '' chłopak chciał odejść bo po co ma być w sieci skoro już nic z tego nie ma '' ja go ratuje taka prawda i ciesz się że możesz jeszcze oglądać bo jak zniknie bida komu będzie chciało się robić filmy za freee i mieć dostęp u ruskich i anglików.
raden__ napisał(a):Czyli co nie można od ciebie Massive -X chomikować od ciebie te kolekcje gier ?
Przeczytaj cały temat i rusz swoje szare komórki do pracy bo chomikować możesz ile wlezie.

Dziękuję za wyjaśnienia ze strony 2 nowych użytkowników, którzy wiedzieli o tej sprawie najwięcej.
Tema wyjaśniony więc nie ma co się sprzeczać :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
(19.07.2012, 20:34)raden__ napisał(a): Czyli co nie można od ciebie Massive -X chomikować od ciebie te kolekcje gier ?
Nie zbaczajmy z tematu bo się tutaj młyn robi...

Azazel już wyjaśnił powód blokady, a czy powiedział prawdę to już jego prywatna sprawa i kontynuowanie spekulacji na temat punktów jest tutaj zbędne.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

oj można można '' chodziło mi o przewalanie tych co sprawdzam czyli ja dam on ściaga i wrzuca jako sprawdzona '' ale wbijam w to :) przynajmniej stać go już na swoje opisy to luzz
massive-x ja napisalem że tak myśle
a że sprzedajecie napisał Nicholas
Cytat:Chomiki kroju azazel i massive nie sprzedają punktów na allegro tylko mają przeważnie jedną zaufaną osobę i regularnie punkty są sprzedawane tej osobie za stałą cenę.
Naskakujesz na mnie nie wiem czemu.
Próbujesz teraz zwalić całą winę na mnie:)
(19.07.2012, 17:31)chudzienki napisał(a): to przeciez napisałem że za sprzedaż punktow dostał bana i to nie ważne gdzie sprzedaje czy koledze czy na allegro nie wolno i już.
Nie naskakuję na Ciebie, chcesz to wyjasnić to zapraszam na PW, to nie miejsce na ten temat.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Cytat:Próbujesz teraz zwalić całą winę na mnie
NIE.
Tylko nie wiem czemu czepiają się mnie tylko napisałem co myśle i dobrze że się myliłem.
Czasem może lepiej ugryźć się w język i swoje przemyślenia zostawić dla siebie. Forum jest miejscem, gdzie ciężko oddać tekstem uczucia w momencie pisania posta. To co dla Ciebie może być niewinnym żartem dla innego może okazać się policzkiem. Masz nauczkę.

Moim zdaniem Azazel wcale nie musiał podawać powodu blokady. To jego sprawa. Możemy spekulować ale prawdy nie dojdziemy. Liczę, że to co napisał to prawdziwy powód, choć w moim położeniu nie chciałbym, żeby tak było, gdyż mam prawie 100% własnego uploadu i tez kiedyś albo wkrótce może mnie spotkać ten los. Jednego jestem pewien. Na pewno nie dostał blokady za pliki Fake.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş