Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy jest to dozwolone na chomiku ?
Ema

Mam pytanie, a raczej dwa ;d

1. Na chomika można posiadać ile się chce kont ? ( jestem pewny że tak, ale wolę się upewnić )
2. Czy można robić tak:
Wrzucam pliki na chomika np: upload ( ten chomik jest zahasłowany ), a pliki chomikuje głównym chomikiem i mam 2x punktów ?.

Chodzi oto że jeśli tak zorbie to czy chomiki nie zostaną zablokowane jeśli administracja o tym się dowie ;)
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
  Odpowiedz
Chyba jest dozwolone... Wiele chomików tak robi, a nie sa zablokowani...
  Odpowiedz
zablokować ci nie powinna, lecz ma takie prawo...
Nasza szanowna adminstracja wszystko może...
Tak jak napisał kolega wyżej, robi tak wiele chomików, i za to na pewno nie mieli bana...
Stop pomagania!
  Odpowiedz
raczej na 99,9% dozwolone.
  Odpowiedz
Mozesz załozyć nawet 5 kont i to 100% legalne
  Odpowiedz
Nigdzie w regulaminie nie jest napisane że nie można mieć więcej kont ale znając administrację chomikuj to dla nich nie problem dopisać sobie coś do regulaminu w razie takiej potrzeby.
Jak trafisz na widzi mi się admina to Ci zablokuje konto bo tak mu się będzie chciało i wymyśli a właściwie odpisze szablonowo (złamanie regualminu).
  Odpowiedz
Tak, właśnie odkryłeś magiczną tajemnice wielkich chomików i pseudo akcji o "blokowaniu przez administracje"
i tworzenia nowych kont. Jest to w pełni dozwolone. Możesz mieć tyle kont ile chcesz, chomikować z własnych
chomików. W regulaminie nie ma o tym wzmianki, także jest to legalne.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz