Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Filmy na które czekamy.
Ja czekam ostatnio na: 300: Początek imperium.

Bardzo mi się podobał wizualnie pierwszy film z tej serii, a kolejna część zapowiada się jeszcze bardziej naszpikowana efektami i widokami.

Na jakie filmy Wy wyczekujecie?
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Nie mogę się doczekać tego filmu <3 Wszystkie części są dla mnie superowe oglądałem je ponad 50 razy, a nadal chce się je oglądać.Chciałbym być jak oni, szybcy i wściekli :)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Oooo również na to czekam. Hmm na premierę 4 sezonu Gry o Tron. Naprawdę fajny serial, który warto obejrzeć :)
  Odpowiedz
Ja też czekam na GoT.
Ciekawe czy kolejna seria będzie równie dobra jak książka.
Czekam też na Wyrmwood.

[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Ja zdecydowanie czekam na Kamienie na szaniec. Interesuje mnie też siódma część serii Szybcy i wściekli, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Odpowiedz
Ja także na "Kamienie na szaniec", oraz na film "Biegnij chłopcze, biegnij", który wprawdzie jest już w kinach. Może się kiedyś wybiorę albo w TV obejrzę.
Filmów zbytnio nie lubię, ale dramaty kocham! Zwłaszcza historyczne, dokumenty, głównie autentyka.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Ja czekam jak reszta na Grę o Tron, jeszcze trochę czasu zostało. :)
  Odpowiedz
Ja czekam na film "Najlepszy z najlepszych".
Ostatni film jaki skończył Paul Walker.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Szkoda chłopaka, lubiłam go, Need for Speed też będzie wkrótce zresztą
  Odpowiedz
Ah, cała lista!
W 2014 czekam na:
"Rio 2" - cudowna animacja z jeszcze piękniejszym soundtrackiem.
"The Girl who played with fire" - ekranizacja drugiej części trylogii Millenium Stiega Larsona. Książkę uwielbiam, ekranizacja pierwszej części bardzo przypadła mi do gustu, jestem ciekawa jak producenci poradzą sobie z kolejną częścią.
"Divergent" ("Niezgodna") - kolejna ekranizacja książki. Popyt na takie zagrania musi być.
"Percy Jackson and the Olympians: The Titan's Curse" kolejna ekranizacja.
"Karbala" - podobają mi się nazwiska, które pojawiają się przy tym projekcie. Kolejny polski wojenny film? Zobaczymy :)
"Rex Mundi" - Johnny Depp! :)

2015:
"Pięćdziesiąt twarzy Grey'a" - oczywiście czysta (można i powiedzieć, że naukowa) ciekawość :x
"Shady Talez" - no po prostu produkcji z Em'em, nie mogę przegapić.
"Opowieści z Narnii: Srebrne krzesło" - ekranizacja, ekhm.

2016:
"Through The Looking Glass" ("Alicja po drugiej stronie lustra")
"Avatar 2" - chyba nie ma osoby, która na drugą część tego niesamowitego widowiska nie wyczekuje z napięciem? :P
"Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" - kocham Johnny'ego Serce

To chyba tyle ;).
Free Your Mind!
  Odpowiedz