Bardzo mi się podobał wizualnie pierwszy film z tej serii, a kolejna część zapowiada się jeszcze bardziej naszpikowana efektami i widokami.
Na jakie filmy Wy wyczekujecie?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Filmy na które czekamy.
|
Ja czekam ostatnio na: 300: Początek imperium.
Bardzo mi się podobał wizualnie pierwszy film z tej serii, a kolejna część zapowiada się jeszcze bardziej naszpikowana efektami i widokami. Na jakie filmy Wy wyczekujecie? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
12.02.2014, 16:25
Nie mogę się doczekać tego filmu <3 Wszystkie części są dla mnie superowe oglądałem je ponad 50 razy, a nadal chce się je oglądać.Chciałbym być jak oni, szybcy i wściekli
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
12.02.2014, 16:32
Oooo również na to czekam. Hmm na premierę 4 sezonu Gry o Tron. Naprawdę fajny serial, który warto obejrzeć
12.02.2014, 23:02
Ja też czekam na GoT.
Ciekawe czy kolejna seria będzie równie dobra jak książka. Czekam też na Wyrmwood.
piszę poprawnie
13.02.2014, 00:33
Ja zdecydowanie czekam na Kamienie na szaniec. Interesuje mnie też siódma część serii Szybcy i wściekli, zobaczymy co z tego wyjdzie
Ja także na "Kamienie na szaniec", oraz na film "Biegnij chłopcze, biegnij", który wprawdzie jest już w kinach. Może się kiedyś wybiorę albo w TV obejrzę.
Filmów zbytnio nie lubię, ale dramaty kocham! Zwłaszcza historyczne, dokumenty, głównie autentyka. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
17.02.2014, 14:49
Ja czekam jak reszta na Grę o Tron, jeszcze trochę czasu zostało.
17.02.2014, 17:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2014, 17:30 przez Nieśmiertelny.)
Ja czekam na film "Najlepszy z najlepszych".
Ostatni film jaki skończył Paul Walker. Życie nie ma ścieżek na skróty.
17.02.2014, 19:07
Szkoda chłopaka, lubiłam go, Need for Speed też będzie wkrótce zresztą
18.02.2014, 18:10
Ah, cała lista!
W 2014 czekam na: "Rio 2" - cudowna animacja z jeszcze piękniejszym soundtrackiem. "The Girl who played with fire" - ekranizacja drugiej części trylogii Millenium Stiega Larsona. Książkę uwielbiam, ekranizacja pierwszej części bardzo przypadła mi do gustu, jestem ciekawa jak producenci poradzą sobie z kolejną częścią. "Divergent" ("Niezgodna") - kolejna ekranizacja książki. Popyt na takie zagrania musi być. "Percy Jackson and the Olympians: The Titan's Curse" kolejna ekranizacja. "Karbala" - podobają mi się nazwiska, które pojawiają się przy tym projekcie. Kolejny polski wojenny film? Zobaczymy "Rex Mundi" - Johnny Depp! 2015: "Pięćdziesiąt twarzy Grey'a" - oczywiście czysta (można i powiedzieć, że naukowa) ciekawość :x "Shady Talez" - no po prostu produkcji z Em'em, nie mogę przegapić. "Opowieści z Narnii: Srebrne krzesło" - ekranizacja, ekhm. 2016: "Through The Looking Glass" ("Alicja po drugiej stronie lustra") "Avatar 2" - chyba nie ma osoby, która na drugą część tego niesamowitego widowiska nie wyczekuje z napięciem? "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" - kocham Johnny'ego To chyba tyle .
Free Your Mind!
|