Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ile mieliście lat, kiedy po raz pierwszy się upiliście?
13 lat Połamany
Była domówka, kupiliśmy trochę alko i tak pierwszy raz w życiu się uchlałem Haha

Głupota patrząc z perspektywy czasu ale co tam. Przynajmniej szczerze.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Imcoran napisał(a):Po to jest ten wątek, opowiadaj :D

Ani ja, ani chyba Ty nie chcesz tego wiedzieć, wolałbym zapomnieć o tych wydarzeniach :D. Niech się na razie wypowie kilka osób więcej, a będzie może mniejsze przebicie moich wyczynów w internecie Haha.

EDIT: Nicholas, czy przypominasz sobie swoje chore akcje, jakie wtedy robiłeś pod wpływem uniesienia alkoholowego i odwiecznej próby siły woli wygłaszanej tekstem: "Ja nie potrafię? To patrz"? Haha
  Odpowiedz
Miałem 14 lat i upiłem się z kolegą dwoma piwami, po grze w piłkę. Przyszedłem do domu mega źle się czułem. Powiedziałem mamie, że to ze zmęczenia. Nawet się nie kąpałem żeby nie dać poznać po sobie :)
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Chyba 18, nie pamiętam Haha 18 koleżanki, zdrowo wtedy się podtopiłem. Haha
  Odpowiedz
Mono chorych akcji raczej nie było bo każdy poszedł spać haha ale od tamtego momentu czyli pierwszego kontaktu z alko zawsze staram się jakoś wyglądać :P
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
  Odpowiedz
Whisper napisał(a):Kolejna kwestia jest taka, ze najczęściej jestem kierowca i to mi pasuje
(02.11.2014, 09:47)Monoceros napisał(a): No tak, czyli robisz za kierowcę i jeśli Ci to odpowiada to nawet by się zgadzało z pierwszym Twoim postem. Pomoc takiego człowieka jest czasami nieoceniona ;).

No shit, Sherlock jak na to wpadłeś? Zgadza się z pierwszym postem? Dziwne żeby się
nie zgadzało w końcu obie wypowiedzi należały do jednej osoby...

Co do tematu ile miałem lat, to z perspektywy czasu powiem tylko że zdecydowanie
za mało i nie ma się czym chwalić choć pewnie i tak bym to powtórzył.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Właśnie nie Haha. Nie pij więcej B0hazard. Przeczytaj od początku konwersację, a będziesz czaił bazę o co mi chodziło.
Ba, przeczytaj dwa posty Whisper, a zobaczysz różnicę! Ehh specjalnie rozbiorę na czynniki pierwsze, special for you

1. W pierwszym poście Whisper mówi o tym, że nie pije dużych ilości, ale podaje jeden argument typu: "Odstawiam alkohol, kiedy czuję, że za moment zacznie kręcić mi się w głowie. Lubię pamiętać wszystko i widzieć co się ze mną dzieję. "
2. Ja kwestionuję to w następnym poście, ponieważ nie za bardzo chce mi się w to wierzyć, że nigdy się nie upiła, jednak szanuje jej zdanie i silną wolę.
3. Whisper podaje argument, że najczęściej jest kierowcą, co zmienia diametralnie znaczenie, dlaczego też stroni czasem od alkoholu, a pragnąłbym przypomnieć, że jest to jej dopiero drugi argument, który nadaje nowe znaczenie i umacnia mnie w wierze, że faktycznie może tak być jak Ona pisze.
4. Ja mówię, że to by się zgadzało z jej pierwszym postem i stwierdzam, że faktycznie takie zachowanie jest godne podziwu. Najzwyczajniej mam prawo komentować, mieć podejrzliwość jak i Ty masz prawo wyrazić swoją dezaprobatę czy robić dokładnie to samo.

Co w tym trudnego do zrozumienia Watsonie?
  Odpowiedz
Może to zabrzmi głupio ale 3/4 lata :D Jak byłem mały i był sylwester rodzice pili szampana i się bawili a ja z kieliszka mamy podbierałem i piłem sobie a mama nie wiedziała czemu jej ubywało, więc tata jej dolewał ale w końcu mnie przypali i mnie do łóżka dali a ja se w najlepsze śpiewałem :D (opowieści rodziców moich bo ja już tego nie pamiętam :D )
  Odpowiedz