Była domówka, kupiliśmy trochę alko i tak pierwszy raz w życiu się uchlałem
Głupota patrząc z perspektywy czasu ale co tam. Przynajmniej szczerze.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ile mieliście lat, kiedy po raz pierwszy się upiliście?
|
02.11.2014, 21:28
13 lat
Była domówka, kupiliśmy trochę alko i tak pierwszy raz w życiu się uchlałem Głupota patrząc z perspektywy czasu ale co tam. Przynajmniej szczerze. "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.11.2014, 21:31
Imcoran napisał(a):Po to jest ten wątek, opowiadaj Ani ja, ani chyba Ty nie chcesz tego wiedzieć, wolałbym zapomnieć o tych wydarzeniach . Niech się na razie wypowie kilka osób więcej, a będzie może mniejsze przebicie moich wyczynów w internecie . EDIT: Nicholas, czy przypominasz sobie swoje chore akcje, jakie wtedy robiłeś pod wpływem uniesienia alkoholowego i odwiecznej próby siły woli wygłaszanej tekstem: "Ja nie potrafię? To patrz"?
04.11.2014, 13:00
Miałem 14 lat i upiłem się z kolegą dwoma piwami, po grze w piłkę. Przyszedłem do domu mega źle się czułem. Powiedziałem mamie, że to ze zmęczenia. Nawet się nie kąpałem żeby nie dać poznać po sobie
04.11.2014, 15:47
04.11.2014, 19:46
Chyba 18, nie pamiętam 18 koleżanki, zdrowo wtedy się podtopiłem.
05.11.2014, 11:36
Mono chorych akcji raczej nie było bo każdy poszedł spać haha ale od tamtego momentu czyli pierwszego kontaktu z alko zawsze staram się jakoś wyglądać
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
05.11.2014, 22:37
06.11.2014, 00:06
Whisper napisał(a):Kolejna kwestia jest taka, ze najczęściej jestem kierowca i to mi pasuje (02.11.2014, 09:47)Monoceros napisał(a): No tak, czyli robisz za kierowcę i jeśli Ci to odpowiada to nawet by się zgadzało z pierwszym Twoim postem. Pomoc takiego człowieka jest czasami nieoceniona . No shit, Sherlock jak na to wpadłeś? Zgadza się z pierwszym postem? Dziwne żeby się nie zgadzało w końcu obie wypowiedzi należały do jednej osoby... Co do tematu ile miałem lat, to z perspektywy czasu powiem tylko że zdecydowanie za mało i nie ma się czym chwalić choć pewnie i tak bym to powtórzył. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
06.11.2014, 00:19
Właśnie nie . Nie pij więcej B0hazard. Przeczytaj od początku konwersację, a będziesz czaił bazę o co mi chodziło.
Ba, przeczytaj dwa posty Whisper, a zobaczysz różnicę! Ehh specjalnie rozbiorę na czynniki pierwsze, special for you 1. W pierwszym poście Whisper mówi o tym, że nie pije dużych ilości, ale podaje jeden argument typu: "Odstawiam alkohol, kiedy czuję, że za moment zacznie kręcić mi się w głowie. Lubię pamiętać wszystko i widzieć co się ze mną dzieję. " 2. Ja kwestionuję to w następnym poście, ponieważ nie za bardzo chce mi się w to wierzyć, że nigdy się nie upiła, jednak szanuje jej zdanie i silną wolę. 3. Whisper podaje argument, że najczęściej jest kierowcą, co zmienia diametralnie znaczenie, dlaczego też stroni czasem od alkoholu, a pragnąłbym przypomnieć, że jest to jej dopiero drugi argument, który nadaje nowe znaczenie i umacnia mnie w wierze, że faktycznie może tak być jak Ona pisze. 4. Ja mówię, że to by się zgadzało z jej pierwszym postem i stwierdzam, że faktycznie takie zachowanie jest godne podziwu. Najzwyczajniej mam prawo komentować, mieć podejrzliwość jak i Ty masz prawo wyrazić swoją dezaprobatę czy robić dokładnie to samo. Co w tym trudnego do zrozumienia Watsonie?
06.11.2014, 10:45
Może to zabrzmi głupio ale 3/4 lata Jak byłem mały i był sylwester rodzice pili szampana i się bawili a ja z kieliszka mamy podbierałem i piłem sobie a mama nie wiedziała czemu jej ubywało, więc tata jej dolewał ale w końcu mnie przypali i mnie do łóżka dali a ja se w najlepsze śpiewałem (opowieści rodziców moich bo ja już tego nie pamiętam )
|