Na czym byście chcieli umieć grać?
Zapraszam do odpowiedzi!
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Instrumenty muzyczne, czyli na czym grają Odjechani?
|
17.11.2013, 18:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2013, 19:10 przez Demanufacture.)
Jak w temacie- gracie na czymś? Na czym, jak długo i czy macie band?
Na czym byście chcieli umieć grać? Zapraszam do odpowiedzi! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Ja za dzieciaka około trzy lata na Keyboard (do dziś potrafię zagrać kilka utworów - spoko luz - nie "Wlazł kotek na płotek" tylko coś bardziej skomplikowanego ), a potem trochę na konsoli DJ-owskiej pod czujnym okiem znajomej - zawodowca Obecnie teraz na niczym. Może bym wrócił do konsoli lub gitary elektrycznej basówki w formie rozrywki, jednakże wolę bardziej słuchać niż komponować
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
17.11.2013, 20:43
Motaro napisał(a):spoko luz - nie "Wlazł kotek na płotekHa ha no wiesz, to w sumie nie jest tak łatwo rozkminić ze słuchu Ja osobiście- basia. 4 strunki. Gram sama nawet nie wiem, ile.
Ja gram na wszystkim, co mi w ręce wpadnie, ale najbardziej lubię pianino, gitarę akustyczną, perkusję i sax alt. Na tym pierwszym gram od wielu lat, kocham ten dźwięk, ale więcej na ten temat napisałem w tym wątku
http://odjechani.com.pl/Thread-Ten-d%C5%...lor%C3%B3w Na gitarze gram zaledwie od kilku miesięcy, ale szybko wchłonąłem co i jak. Teraz przymieżam się do zakupu elektryka z piecykiem... Może być ciekawie
Ja świetnię cisnę na nerwach.
Gra na grzebieniu też się liczy? Tak całkiem serio, chciałbym się kiedyś nauczyć grać na takim spodku kosmicznym, czyli instrumencie zwanym hang. To jest dopiero magiczne urządzenie. A tak to jeszcze gram na trąbce w orkiestrze dętej Brzeziny.
piszę poprawnie
18.11.2013, 10:37
Miałam w domu i keyborda i gitarę, ale jakoś nie mam żadnych uzdolnień muzycznych. Żadne też z mojego rodzeństwa nie odziedziczyło talentu po tacie
Free Your Mind!
18.11.2013, 12:39
Pogrywam na keybordzie, ale nigdy nie miałem na tyle zapału, aby się tego w pełni nauczyć, mimo dobrego słuchu i talentu twórczego. Czasami tworzę utwory w programie FL Studio, głównie muzykę klasyczną przy użyciu rozszerzeń. ale tylko ja ich słucham i nikomu więcej nie dałem, dopóki w przyszłości nie ulepszę zdolności związanych z keyboardem i utworów nie dokończę. Tak czy inaczej, czasem wychodzi mi to świetnie.
18.11.2013, 12:39
Ja chciałem kiedyś grać na gitarze, ale jakoś tak wyszło, że nie było czasu i nie kupiłem gitary, ale nie jest powiedziane, że sobie kiedyś nie kupię, bo nadal mam chęci nauczyć się grać
18.11.2013, 16:50
Szwagier ma zespół, sam trochę grałem z nim na organach, ale wiecie jak gra się teraz na weselach. Coś tam wygram, ale nie jest to wysoki poziom. Syn, też Bronek, gra niesamowicie na perkusji. Radzi sobie dobrze, a ja dziś żałuje, że mu ją kupiłem na 18 urodziny.
18.11.2013, 16:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.11.2013, 18:16 przez Swordancer.)
Bronisław napisał(a):a ja dziś żałuje, że mu ją kupiłem na 18 urodziny.Tynk ze ścian odpada? Meczu spokojnie nie można obejrzeć? No, przy perkusji nie użyjesz słuchawek. Dobrze, że jam mam keyboarda. |