Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki jest wasz ulubiony film horror?
"Katakumby" - fajny horror, może nie tak straszny, ale ciekawy.

Odpowiedz
Piła mechaniczna - przez ostatnie dni tygodnia poczułem się jak bym miał cykora od tego filmu :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Hę, hę....
Temat nosi nazwę ulubionych, i sam nie wiem. Czy napisać te które mnie trochę zaskoczyły, czy te których już raczej drugi raz nie obejrzę :D Nie zdarza mi się zbyt często oglądać 2 razy ten sam film.

-Cichy dom
-Blair witch project
-Silent Hill
-Piła
-28 tygodni później
-Lśnienie
-Oculus
-Nad grobem
-Random
-remake Martwe zło
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Jestem fanką horrorów, ale - o ironio - bardzo rzadko oglądam, gdyż wolę ten gatunek filmów oglądać w towarzystwie. :P

Jeżeli miałabym wybrać mój ulubiony z tych, które widziałam (a nie jest tego znowu tak dużo) to chyba padłoby na Egzorcyzmy Emily Rose (2005) lub [Rec] (2007). Bardzo podobały mi się także Nieznajomi (2008), Nieodebrane połączenie (2008), Sierociniec (2007), Omen (2006), Posłańcy (2007), Silent Hill (2006) czy Amityville (2005).
  Odpowiedz
Pamiętam, że Obecność zrobiła na mnie spore wrażenie. Jakoś niedługo wychodzi druga część ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Moim ulubionym jest "Gothika" fabuła niesamowicie mnie wciągnęła i trzymała do samego końca.
  Odpowiedz
Ja mogę oglądać na okrągło:
"Arachnofobia"
"Pająki atakują"
  Odpowiedz
"Obecność" nie wiem czy ulubiony ale dawno tak dobrego horroru nie widziałam.
  Odpowiedz
EDIT: Fakt nie zobaczyłem "horror" :D
No to na 1 miejscu
Egzorcyzmy Emily Rose
i 2 miejsce
Halloween (1 i 2 część) :D
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz