Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie jest wasze ulubione piwo?
Bez wątpienia tylko zimne Tyskie :) Ja wolę klasycznie a dobrze :D
  Odpowiedz
Najpopularniejsze i najczęściej pite w moim mieście, również przez tungara:)

[Obrazek: piwo.jpg]
  Odpowiedz
Perła smakuje mi strasznie podobnie jak Heineken i jest tańsza, dobra alternatywa, jak najbardziej do wypicia, nawet dla kogoś takiego jak ja, kto nie jest piwoszem.
  Odpowiedz
Jako patriotka lokalna pije Perłę. Bardzo lubię niepasteryzowaną z sokiem imbirowym, ale inne też są ok. Oprócz Perły Winter...
  Odpowiedz
Właśnie sobie uświadomiłam, że nie mam ulubionego piwa :o
Lubię Perłę, łódzki porter, Amber Boy i Rowing Jack (chociaż te dwa to oryginalne "wynalazki", ale Ale Browar ma naprawdę ciekawe smaki), ciechana miodowego, i czeskie ciemne piwo Kozel.
  Odpowiedz
Preferuję mocne piwa ,a więc: Tatra mocna i dębowe. Perła mocna jeśli nie ma powyższych. Jednak Warka strong odpada - za słodka. Dodam jeszcze, że picie piwa z sokiem to profanacja tego wspaniałego trunku. Pozdro dla Wszystkich Piwoszy ?
  Odpowiedz
Uwielbiam ciemnego Litovela, a jeśli chodzi o jasne piwo, to Raciborskie Klasyczne, bo jest wyjątkowo słodkie jak na piwo, a nie przepadam za przesadnie gorzkimi, bo każde piwo jest w jakimś stopniu podobne, a to jest po prostu inne, chociaż nie każdemu ta słodycz przypadnie do gustu.
  Odpowiedz
(11.07.2017, 21:16)Swordancer napisał(a): Uwielbiam ciemnego Litovela
Litovel jest super, jasny miodowy też.
Z miodowych piw do kolekcji ulubionych dołączyło miodowe piwo od Kormorana- w obu wersjach.
  Odpowiedz
Lubię wszystkie ciemne piwa.
A z piwo podobnych wyrobów to lubię Somersby.

Ogólnie nie jestem wielkim smakoszem piw. Wolę wino i whisky.
  Odpowiedz
Lubię wiele piw, ale najbardziej chyba regionalne ;) Z tych sklepowych to chyba najbardziej lubię żywca i perłę.
  Odpowiedz