Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakim jesteś znakiem zodiaku?
8.12
Strzelec

Wysłane z mojego GT-S6310 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
(05.12.2012, 18:06)WazzUp napisał(a): Ja urodziłem się 18 lutego więc jestem wodnikiem :D
Wodnik:
Cytat:Wodniki nie lubią utartych schematów i ustalonych reguł. Zamiast tkwić w tym, co sprawdzone, wybiegają myślą w przyszłość. Przeważnie są tolerancyjne i niewiele rzeczy jest w stanie je zdziwić. Choć otwarte na nowości, potrafią być bardzo uparte i trudno je przekonać do zmiany poglądów. Przyjacielskie i lubiane, ale zwykle zachowują pewien dystans, wynikający z potrzeby zachowania niezależności.

Moje motto to niezależność, humanitaryzm, wynalazczość.

Ja również jestem z lutego (Wodnik) i widzę potwierdzenia mojego charakteru w cytowanym opisie.
  Odpowiedz
(09.08.2013, 15:10)truskafffkaaa napisał(a): Urodziłam się 18 czerwca, więc mój znak zodiaku to Bliźnięta ;)
No to jestem o Ciebie o dzień młodszy :)(rocznik nie jest istotny w tym przypadku).
19 czerwca.
Bliźniak (chyba drugi, skoro Ty byłaś pierwsza ;))
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
8.10 waga.
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu

[Obrazek: Yhk8Q]
  Odpowiedz
05.04. ---> baranek jak się patrzy^^ niestety główne cechy jakie się baranom przypisuje, idealnie odzwierciedlają mój charakterek :D
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Lipiec - zodiakalny rak :)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
A, ja natomiast jestem ze stycznia, więc mój znak to koziorożec :)

Odpowiedz
9 grudzień-strzelec. Ale i tak takie duperele typu "znak zodiaku" nie mają żadnego znaczenia :P
  Odpowiedz
Popieram przedmówcę - po co to jest nie mam pojęcia. Takie pierdoły, to tylko dla wróżek mają znaczenie...

Odpowiedz
3 września czyli panna ;)

Jednak uważam, że nie ma co się bawić w jakieś horoskopy.
Niedostępny
  Odpowiedz