Kiedyś chciałem być...
|
04.04.2013, 10:41
Każdy w dzieciństwie marzył, aby kimś zostać. Chłopcy chcieli być strażakami, dziewczynki pielęgniarkami, a niektórzy tak jak na przykład ja marzyli o tym, aby przywdziać skafander astronauty i przemierzać nieskończony kosmos, albo zostać Power Regers i rozprawiać się ze złoczyńcami. Plany jednych się spełniły, innych nie, ale zawsze z sentymentem wspominamy te dziecięce lata.
Kim Ty chciałeś zostać w dzieciństwie i dlaczego? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.04.2013, 12:56
Ja już od najmłodszych lat trenowałem na Indianę Jones'a. Uwielbiałem spędzać czas w lesie. Budowałem rozmaite szałasy, kryjówki. Miałem jakieś 11,czy 12 lat, kiedy razem z dwoma kolegami, rówieśnikami spędziliśmy noc w lesie, we własnoręcznie zbudowanym szałasie. Co prawda, było to nie dalej niż 1,5km do domu, ale przeżycie niesamowite!
Potem były samotne wyprawy po Puszczy Świętokrzyskiej. Bez jakiegoś z góry nakreślonego planu. Teraz w lewo, teraz w prawo, a dopiero po jakimś czasie zastanawianie się w którą stronę może być "do domu". Oczywiście nie raz "udało mi się" zabłądzić, ale zawsze w końcu zawsze docierałem jakoś do domu. Rodzice nie mieli ze mną lekko, tym bardziej, że to nie była jeszcze era komórek i nie wiedzieli gdzie jestem (po za tym, że w lesie) i czy nic mi nie jest. Później przyszła dorosłość i masa innych obowiązków, a na Indianę Jones'a nie było już czasu. Więc,( na razie) nie znalazłem Arki Noego, nie zdeptałem amazońskiej dżungli ani piasków Sahary. Nadal jednak czasami, w miarę wolnego czasu, wybieram się gdzieś "poza cywilizację".
Najpierw chciałam być motylem, a potem strażakiem .
04.04.2013, 15:19
Kim to ja nie chciałem być... hoho.
Spider-man, Batman, Policjant, wspomniany Power Rangers, astronauta również, żółw ninja, kierowca wyścigowy, żołnierz, detektyw, motocyklista... hmm. Chyba tyle "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
04.04.2013, 16:06
A ja chciałem być Supermanem! Umieć latać, strzelać laserem z oczu, widzieć przez ściany i być niezniszczalnym, aaaahhh te czasy! Mały byłem, naoglądałem się "tewelizora" i mi odbijało.
Ja? Wieloma osobami chciałam być^^: piosenkarką, tancerką, cukiernikiem, weterynarzem, modelką Zawsze wtedy byłam na etapie jakiś filmów odpowiadających tematyką do marzeń
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
19.04.2013, 16:43
A ja chciałem zostać power rangers,spider-menem,transformersem,x-menem.
19.04.2013, 16:47
Zawsze chciałem być superbohaterem, mistrzem wschodnich sztuk walki, muzykiem, aktorem. Długo krążyło mi to po głowie...
15.12.2013, 14:11
Pamiętam jak kiedyś chciałam być kasjerką wydawało mi się, że to jest taka super praca, że muszę to robić
Później była masa zmian... Chciałam być modelką, piosenkarką, aktorką, policjantką, pielęgniarką, nauczycielką, lekarzem... Żaden plan się nie sprawdził |