![[Obrazek: 137313.jpg]](http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/137313.jpg)
Kiedyś chciałem być...
|
04.04.2013, 10:41
Każdy w dzieciństwie marzył, aby kimś zostać. Chłopcy chcieli być strażakami, dziewczynki pielęgniarkami, a niektórzy tak jak na przykład ja marzyli o tym, aby przywdziać skafander astronauty i przemierzać nieskończony kosmos, albo zostać Power Regers i rozprawiać się ze złoczyńcami. Plany jednych się spełniły, innych nie, ale zawsze z sentymentem wspominamy te dziecięce lata.
Kim Ty chciałeś zostać w dzieciństwie i dlaczego? ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.04.2013, 12:56
Ja już od najmłodszych lat trenowałem na Indianę Jones'a
![]() Potem były samotne wyprawy po Puszczy Świętokrzyskiej. Bez jakiegoś z góry nakreślonego planu. Teraz w lewo, teraz w prawo, a dopiero po jakimś czasie zastanawianie się w którą stronę może być "do domu". Oczywiście nie raz "udało mi się" zabłądzić, ale zawsze w końcu zawsze docierałem jakoś do domu. Rodzice nie mieli ze mną lekko, tym bardziej, że to nie była jeszcze era komórek i nie wiedzieli gdzie jestem (po za tym, że w lesie) i czy nic mi nie jest. Później przyszła dorosłość i masa innych obowiązków, a na Indianę Jones'a nie było już czasu. Więc,( na razie) nie znalazłem Arki Noego, nie zdeptałem amazońskiej dżungli ani piasków Sahary. Nadal jednak czasami, w miarę wolnego czasu, wybieram się gdzieś "poza cywilizację". ![]()
Najpierw chciałam być motylem, a potem strażakiem
![]()
04.04.2013, 15:19
Kim to ja nie chciałem być... hoho.
Spider-man, Batman, Policjant, wspomniany Power Rangers, astronauta również, żółw ninja, kierowca wyścigowy, żołnierz, detektyw, motocyklista... hmm. Chyba tyle ![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
04.04.2013, 16:06
A ja chciałem być Supermanem! Umieć latać, strzelać laserem z oczu, widzieć przez ściany i być niezniszczalnym, aaaahhh te czasy!
![]()
Ja? Wieloma osobami chciałam być^^: piosenkarką, tancerką, cukiernikiem, weterynarzem, modelką
![]() ![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
19.04.2013, 16:43
A ja chciałem zostać power rangers,spider-menem,transformersem,x-menem.
19.04.2013, 16:47
Zawsze chciałem być superbohaterem, mistrzem wschodnich sztuk walki, muzykiem, aktorem. Długo krążyło mi to po głowie...
15.12.2013, 14:11
Pamiętam jak kiedyś chciałam być kasjerką
![]() ![]() Później była masa zmian... Chciałam być modelką, piosenkarką, aktorką, policjantką, pielęgniarką, nauczycielką, lekarzem... Żaden plan się nie sprawdził ![]() |