Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kradzież reklam i gifów
Promyczek14 administracja nie zrobi a po prostu z tymi złodziejaszkami grafik nie można sie jakoś dogadać . Jak tak podziwia twórczość danej osoby odpicować mu grafikę raz na jakiś czas i sajonara :P
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
(31.08.2012, 18:00)raden__ napisał(a): Na początku to był Temat o Dariusz-Dar , ale potem chłopaki jakieś zaczęły o Julce gadać, I się zaczęła kłótnia rano wstaje a tam 102 komenty i czytam aż mnie głowa rozbolała ;auc
i tak ma zostać ,reszta niech zostanie na chomiku i skończy temat ;(
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Elegato widzę,że myślimy podobnie :),dla mnie to też jest hipokryzja nazywać kogoś złodziejem,a samemu udostępnia się nielegalne pliki.A co do Julki do fakt nieźle ją tam zaszczuliście ;d.
  Odpowiedz
Zobacz cie co ten chory człowiek po robił http://chomikuj.pl/Dariusz-dar/*23+WROGOWIE
Większej głupoty to ja nie widziałem
  Odpowiedz
Większej głupoty niż odpowiadanie na jego zaczepki to nie widziałem.
  Odpowiedz
(15.09.2012, 11:14)tornado napisał(a): Większej głupoty niż odpowiadanie na jego zaczepki to nie widziałem.

Może i masz tornado racje . Ale on sam sobie na robił wrogów umieszczając te info .
A i zastraszanie pod chodzi pod paragraf .
  Odpowiedz
Raden_ podchodzi pod paragraf wtedy kiedy ofiara faktycznie się boi. Tutaj sąd za wiele by nie zdziałał hehe. Cała sprawa wydaje mi się wyciągnięta jak spod piaskownicy.zwykłe przepychanki słowne. Prowokuje was u tyle a dajecie się i jego to cieszy i sprawia mu frajdę. :P
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
raden__ napisał(a):Większej głupoty to ja nie widziałem

Całkowicie się zgadzam. A z Massivem to już przegiął totalnie.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Ale dzieci. Najpierw nielegalnie ciągniecie i uploadujecie pliki do których nie macie praw autorskich, a później się trzęsiecie że wam ktoś grafikę kradnie? O wy macie nieźle w tych głowach. Przynajmniej niektórzy jak widze.
  Odpowiedz