Tak sobie pomyslalem aby zalozyc watek, na temat nudy
A wiec prosze was abyscie podzielili sie ze mna swoimi sposobami na nude!
Pozdro !
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
[Odjechane] Sposoby na nude :)
|
04.03.2012, 15:47
Witam was !
Tak sobie pomyslalem aby zalozyc watek, na temat nudy A wiec prosze was abyscie podzielili sie ze mna swoimi sposobami na nude! Pozdro ! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.03.2012, 16:20
Najlepszy sposób na nudę, stosowany od wieków i mój ulubiony - to oczywiście dobra książka.
KoSsSaCk napisał(a):A wiec prosze was abyscie podzielili sie ze mna swoimi sposobami na nude! Najlepszy sposób to - otworzyć przeglądarkę i wpisać tam taki adres: http://odjechani.com.pl A ponad to: 1. Nauka obróbki zdjęć i tworzenie grafiki - świetne zajęcie! 2. Istotnie - książka - dodam - fantasy - zmęcz Tolkiena - dostaniesz zapaści jak zaczniesz czytać 3. Możesz też również nabrać nawyku aktywności w tym dziale: http://odjechani.com.pl/Forum-Niesiemy-pomoc To jest przyjemne z pożytecznym, bowiem nie ma większej przyjemności jak pomoc zwierzęciu lub człowiekowi.
05.03.2012, 00:04
admin napisał(a):zmęcz Tolkiena - dostaniesz zapaści jak zaczniesz czytaćHej, Adminie, co masz do Tolkiena, co?
05.03.2012, 12:09
(04.03.2012, 23:54)admin napisał(a): 2. Istotnie - książka - dodam - fantasy - zmęcz Tolkiena - dostaniesz zapaści jak zaczniesz czytać Mrugające oczko mówi coś o Twojej opinii na temat Tolkiena. Pierwszy raz przeczytałem jego Trylogię w 1977 roku (w języku polskim). Do dzisiaj wracałem do niej kilkanaście razy. MissFuneral napisał(a):Hej, Adminie, co masz do Tolkiena, co?Absolutnie nic - uwielbiam tą trylogię i szczerze polecam!. Nie miałem nic złego na myśli. Mówi to absolutny fan fantasy Czytanie Tolkiena wciąga jak chodzenie po bagnach więc na pewno nuda nikomu przy tym nie będzie doskwierać.
05.03.2012, 15:55
admin napisał(a):Absolutnie nic - uwielbiam tą trylogię i szczerze polecam!A szkoda, już się szykowałam do napisania długaśnego postu, szczegółowo wyjaśniającego, dlaczego Tolkien wielkim pisarzem był, a tu lipa. Jeszcze co do sposobów na nudę - można sobie sprawić chomika (bądź inne gryzoniowate stworzonko). Ostatnio złapałam się na tym, że mogę siedzieć nawet pół godziny bez ruchu i wgapiać się, co toto tam sobie robi. To dopiero wciąga! |