Problem zgłosiłem już do działu technicznego radia.
Odjechane radio Maxnuta.pl
|
07.11.2012, 01:07
Faktycznie, pod firefoxem nie działa jak powinno.
Problem zgłosiłem już do działu technicznego radia. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Ale mi wcześniej działało na firefoxie. Nie działa chyba od wczoraj. WHY?
Dobrze że na Google Chrome działa, chociaż o wiele bardziej wole Firefoxa.
07.11.2012, 11:51
Więc tak jak pisałam wcześniej osoby zajmujące się poszczególnymi kanałami mają sprawdzić wszystkich prezenterów z jaką jakością nadają.
07.11.2012, 11:55
Mi najbardziej przypadł do gustu mylący nazwą kanał Info. Jest tam dużo klasyki, normalnych utworów bez bum, bum, bum. Dlaczego ten kanał nazywa się Info? Nazwa wskazuje na kanał informacyjny, a tymczasem słychać tam przyjemną dla ucha muzykę. Szkoda, że nie ma kanału Old. Mam wielki sentyment do kawałków z dawnych czasów. Bardzo fajny pomysł z tym radiem. Ja uważam to za wielki plus.
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
07.11.2012, 19:57
odnośnie kanału info tak jak zauważyliście został właśnie stworzony to przekazywania informacji, w chwili obecnej na tym serwerze jest pilot z muzyką, gdyż trwają negocjacje związane ze współpracą dla której stworzyliśmy ten kanał. Jak najbardziej jeżeli macie jakieś pomysły do kanałów możecie pisać, zaznaczam również, że np. na kanle style fm są grane różne rodzaje muzyki nie musi być osobny kanał do danego gatunku, bo byłoby wtedy wiele kanałów. Można zrobić audycje z gatunkiem muzyki jakiej chcecie posłuchać(np. jakieś starsze hity, disco polo itp).
08.11.2012, 16:08
Widzę, że jakieś zmiany zaszły w playerze. Doszedł Pop-up, lekka zmiana koloru i bezpośrednia aktywacja po kliknięciu na stację, bez potrzeby podgłaszania.
Buhay napisał(a):Doszedł Pop-up,Na razie tylko button. Sam player popu-up jest jeszcze w przygotowaniu. Obecne zmiany jak najbardziej na plus. Zastanawiam się jeszcze nad osobami korzystającymi z telefonów komórkowych. Może dobrym rozwiązaniem była by możliwość całkowitego ukrycia playera? Co o tym sądzicie? Brawa dla zespołu Maxnuta.pl za elastyczność i nowe zmiany. O to chodzi!
08.11.2012, 16:28
No fakt, możliwość ukrycia to świetny pomysł. Brakuje mi jeszcze paska z nazwą utworu, który mógłby być mniej więcej w miejscu gdzie jeszcze niedawno był napis "Connecting". Obecnie widnieje tam "Maxnuta.pl"
09.11.2012, 00:28
Jak dla mnie porażka - nie samo radio oczywiście do którego nic nie mam lecz jego wstawienie na forum,
po co to komu? Nie wiem. Przy przeglądaniu stron radio wyłącza się z oczywistych względów (ładowania nowej strony) co oczywiście można ominąć pozostawiając radio włączone na innej karcie ale po co? Jeśli będę chciał posłuchać radia internetowego wbije na moje ulubione, włączę sobie w tle i już - po co mi one na forum? Sam osobiście nie słucham radia, jeśli już słucham muzyki to z dysku komputera co jest wygodniejsze. Osobiście nie lubię takich "gadżetów" podążających za mną na stronie - strasznie mnie irytują. Tak więc moja opinia - kompletnie niepotrzebny gadżet na forum. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Dziękuję za opinie Sebastianie.
Użytkownicy nie mają obowiązku słuchania radia. Włączenie go nie jest żadnym z warunków korzystania z forum. Oczywiście, że każdy może sobie posłuchać swojego ulubionego radia i wcale nie musi to być radio naszego partnera. Wiem, że Maxnuta.pl pracuje też nad nową wersją playera pop-up. Na pewno będzie to dla wielu osób wygodniejszym rozwiązaniem. Musisz wiedzieć, że dopiero rozpoczęliśmy naszą współpracę i zarówno Maxnuta.pl jak i my, poszukujemy oraz pracujemy nad jak najlepszymi rozwiązaniami dla obu stron. Daj nam trochę czasu na organizację ok? Nie zapominaj, że jesteśmy forum wielotematycznym co sprawia, że gości u nas profil osób w każdym wieku. Chcemy, aby nasze forum obfitowało nie tylko w gęsto zapisane strony, ale żeby użytkownicy mieli również ciekawą alternatywę dla czasu spędzanego na forum. Radio nie zasłania Ci przecież środka strony, nie wyskakuje żadna nachalna reklama, czy nie wysuwa się żaden zamaszysty billboard z playerem. Spróbuj też znaleźć dobre strony. Jak już wspomniałem, jesteśmy forum wielotematycznym. Odwiedzają nas internauci w bardzo szerokiej grupie wiekowej. Radio Maxnuta.pl doskonale trafia w nasz profil. Masz kanał dla dzieci, który może być odtwarzany np. przez ich rodziców, kanał klubowy dla imprezowiczów, Info z nieco spokojniejszą nutą, czy StyleFM z aktualnymi przebojami. Samo radio ma również interesujące pozycje stałe, które warto sprawdzić na ich stronie. Obecnie zbieramy Wasze opinie, słuchamy Waszych uwag więc pozostałych również zachęcam do wypowiedzi. |