Tutaj będziemy Was informować, jak przebiega współpraca.
<----Kliknij aby powiększyć ;]
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Odjechani.com.pl z WavePower.pl
|
02.06.2012, 18:01
Współpraca tego odjechanego forum z radiostacją WavePower.pl
Tutaj będziemy Was informować, jak przebiega współpraca. <----Kliknij aby powiększyć ;] Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.06.2012, 18:37
odpalić stronę i komp się zawiesza ;/ nie polecam radia
Nie wiem...
Ja używam chrome. Komputer mam słaby jak nie wiem co... A po włączeniu nic, ani troszkę nie zacina... Jaki macie internet ?? Ja 2M __________________________________________ Proszę o dalsze komentarze. A z tym, że strona się nie chce ładować/zacina to nie wiem... jeszcze nikt nam tego nie zgłaszał... Może wina przeglądarki, sprawdźcie na Explorer INFORMACJA Radio WavePower.pl poszukuje prezenterów! Wejdź tutaj i wypełnij formularz: http://wavepower.pl/index.php?strona=praca Udostępniamy innym ;] |