Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Oficjalna wersja nowego ChomikBoxa 2
Stary chomikbox został zdezaktywowany.
Nie będzie już działał.
  Odpowiedz
(09.10.2011, 17:00)iza0909 napisał(a): ChomikBox(stara wersja)
Zmieniłam komputer, próbowałam zainstalować starą wersję "chomikbox", niestety nic z tego.
Przegrałam ze starego komputera i też nic to nie dało.
Czy jest jakaś możliwość pobrania starą wersję ? Ściągałam z innych stron chomika, ale też nie przechodziło. Używałam starą wersję , była o wiele szybsza, teraz zmuszona jestem do nowej, i już widzę różnicę, niby szybkość duża, a plik ciągnie się w nieskończoność.
Macie na to jakąś radę.
Pozdrowienia.

http://legalne.info/ChomikBox,program,download,2503
chomikuj.pl 14 kwietnia ogłosiło, że "wkrótce" przestanie działać i działa do dzisiaj :)

الرمال والشمس والعطش
  Odpowiedz
No to zonk...
Czyżby moja wtopa...

Heh chyba przestanę wierzyć
wiadomościom chomikuj.pl

Chyba będę musiał to sprawdzić?
  Odpowiedz
Potwierdzone:

ChomikBox 1.0 ma się świetnie i działa bezproblemowo, tzn. loguje się i wysyła pliki.
Niestety każde uruchomienie programu jest obarczone denerwującą reklamą informującą o propozycji zainstalowania wersji 2.0.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
(09.10.2011, 20:12)arab56 napisał(a): http://legalne.info/ChomikBox,program,download,2503
chomikuj.pl 14 kwietnia ogłosiło, że "wkrótce" przestanie działać i działa do dzisiaj :)

Niestety strona już nie aktywna
  Odpowiedz
No u mnie podana strona ma się świetnie tylko link działu download przekierowuje do chomika, który już nie istnieje.

Korzystając z okazji w imieniu całej społeczności Chomikuj.pl zapraszam po program ChomikBox 2,
do pobrania tutaj zupełnie za darmo wprost z oficjalnej strony.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz