Strona z tapetami na pulpit - polecam
"Pojedynki" grafików!
|
19.11.2012, 22:31
Raden co do baneru to potrzeba coś bardziej kreatywnego. No i baner musi być tak wykonany aby ładnie prezentował się zarówno na jasnym jak i ciemnym stylu.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.11.2012, 22:31
19.11.2012, 22:32
(19.11.2012, 22:28)Marszal napisał(a): Tak, tak ankiety świetny pomysł dla oszustów którzy specjalnie będą zakładać konta żeby sobie nabijać głosy. Dla Twojej wiedzy są ankiety anonimowe oraz ankiety nieanonimowe, tak więc nie będzie większego problemu i nie trzeba będzie liczyć "podziękowań". Myślę że nie będziemy mieli oszustów i każdy będzie grał fair. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
19.11.2012, 22:35
Potrzebuję jeszcze ze dwie osoby do pomocy, gdyż sam tego wszystkiego nie ogarnę..
19.11.2012, 22:37
Ja jestem chętny
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
19.11.2012, 22:41
Chętnie pomogę (oczywiście w miarę możliwości).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
grafika to grafika nie wiem jaki macie problem z logo, prace powinny być różne tematycznie a nie że same banery będziemy robić lepiej zrobić coś nad czym trzeba się bardziej wysilić niż nad 3 minutowym banerem który tak naprawde może zrobić 12 letnie dziecko w paincie.
A może do kategorii dorzucić jeszcze jakiś herb?
19.11.2012, 22:43
Dobry pomysł VanPure, ale czy nie zbyt czasochłonny?
Co do Marszala, to można zrobić w 3 minuty baner, i na starcie przegrać, jak to woli |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości