![[Obrazek: banerodjechani.png]](http://img600.imageshack.us/img600/4158/banerodjechani.png)
"Pojedynki" grafików!
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
20.11.2012, 22:13
![]() Nowy baner.
a mogę zrobić gifa?
![]()
Szczerze powiedziawszy to tylko baner Assassina, Rafała i jarusrogusa się nadaje, gdyż reszta prac jest mocno niedopracowanych.
Jako, że razem z Davvidem i Sebastianem mamy się zająć organizacją to myślę, że sprawa banerka powinna zostać rozwiązana między nami. Davvid rozumiem, że ten wątek jest wątkiem organizacyjnym. Więc przydało by się nowy zrobić, w którym będzie wszystko czysto na białym i tam rozgrywały by się "tury" kandydatów. Jeżeli się zgadzasz to ja się tym zająć mogę ![]() Myślę, że tak na szybko zrobiony banerek powinien stykać. Może administracja zgodziła by się wstawić jeden z banerów na str. główną? ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
20.11.2012, 22:25
Moim zdaniem praca Rafała jest najlepsza
![]()
20.11.2012, 22:26
![]() No to więc moje
20.11.2012, 22:44
Mam niezły plan na banerek ale muszę się dowiedzieć jak zrobić efekt stłuczonej szyby :0
20.11.2012, 22:54
Diablo, napiszę tu gdyż jestem na telefonie.
Oczywiscie, że się zgadzam. Sprawa wątku jest Twoja ![]()
20.11.2012, 23:01
Właśnie się za to zabrałem. Przed opublikowaniem dam tobie i Sebastianowi do podglądu i ewentualnych korekt.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości