"Pojedynki" grafików!
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
20.11.2012, 22:13
Nowy baner.
a mogę zrobić gifa?
Szczerze powiedziawszy to tylko baner Assassina, Rafała i jarusrogusa się nadaje, gdyż reszta prac jest mocno niedopracowanych.
Jako, że razem z Davvidem i Sebastianem mamy się zająć organizacją to myślę, że sprawa banerka powinna zostać rozwiązana między nami. Davvid rozumiem, że ten wątek jest wątkiem organizacyjnym. Więc przydało by się nowy zrobić, w którym będzie wszystko czysto na białym i tam rozgrywały by się "tury" kandydatów. Jeżeli się zgadzasz to ja się tym zająć mogę Myślę, że tak na szybko zrobiony banerek powinien stykać. Może administracja zgodziła by się wstawić jeden z banerów na str. główną?
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
20.11.2012, 22:25
Moim zdaniem praca Rafała jest najlepsza
20.11.2012, 22:26
No to więc moje
20.11.2012, 22:44
Mam niezły plan na banerek ale muszę się dowiedzieć jak zrobić efekt stłuczonej szyby :0
20.11.2012, 22:54
Diablo, napiszę tu gdyż jestem na telefonie.
Oczywiscie, że się zgadzam. Sprawa wątku jest Twoja
20.11.2012, 23:01
Właśnie się za to zabrałem. Przed opublikowaniem dam tobie i Sebastianowi do podglądu i ewentualnych korekt.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości