Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawa autorskie - sąd
Nie nie warto ryzykować dla tych 2-3 kafli co miesiąc, ludzie co to za pytanie!
A czy opłaca się kraść samochody? Pewnie że się opłaca - wiadomo że jest to łamanie
praw tak samo jak wymieniony wcześniej przykład kradzieży samochodów.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Sebastian co miałeś na myśli mówiąc 2-3 kafle na miesiąc ? Chodziło o mln czy o tysiące ?
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
(13.10.2012, 14:48)Sebastian napisał(a): Nie nie warto ryzykować dla tych 2-3 kafli co miesiąc, ludzie co to za pytanie!
A czy opłaca się kraść samochody? Pewnie że się opłaca - wiadomo że jest to łamanie
praw tak samo jak wymieniony wcześniej przykład kradzieży samochodów.
W jaki sposób zarabiacie na chomiku realne pieniądze? Serio pytam... Widziałam oferty na allegro, szkoda, ze jak miałam chomika o tym nie wiedziałam Rumiany
  Odpowiedz