Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
15.05.2012, 15:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.05.2012, 20:32 przez Swordancer.)
Zauważyłem właśnie, że chomikuj wprowadziło opcję oceniania plików.
Myślę, że i tak będę bardziej zwracał uwagę na komentarze. Tak czy inaczej podoba mi się to.
Plik można ocenić tylko u innego chomika klikając w gwiazdkę która pojawia się po najechaniu myszką na plik, tak jak w przypadku pobierania czy odtwarzania. Ocena jest w skali od 1-5.
EDIT:
Po waszych uwagach zmieniłem zdanie, to jest głupie.
interesująca funkcja tylko nurtuje mnie pytanie czy ktoś na "złość" jakiemuś wrogowi nie będzie zaznaczał 1 gwiazdki i tym odstraszał pobierających jak nie będzie komentarzy przy danym pliku
ale pomysł bardzo dobry
15.05.2012, 15:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.05.2012, 15:49 przez Swordancer.)
Fakt to fakt, a ocena nie świadczy o jakości pliku, ponieważ jak ktoś nie lubi danego utworu czy filmu, to nie znaczy, że wstawka jest beznadziejna. Tak czy siak system oceny powinien mieć możliwość wyłączenia.
No cóż masz rację, nawet że jakaś osoba nie lubi inne to na złość da wszędzie ocenę "1" Żeby ludzie mniej pobierali... Co do możliwości wyłączenie masz razję