Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

System oceny pliku
Co przyjdzie z tego, że zobaczy się oceny, jeśli będą one fałszywe? Kupione? Plik może być wadliwy, a ocen może mieć wiele i do tego samych pozytywnych.
Jeżeli zależy mi na danym pliku, ocena mnie nie interesuje. Najwyżej stracę transfer, punkty. Ale będe mieć czyste sumienie.
  Odpowiedz
desiderata napisał(a):Co przyjdzie z tego, że zobaczy się oceny, jeśli będą one fałszywe?

A skąd będziesz wiedział czy ktoś ma fałszywe oceny czy nie jak nawet nie można się dowiedzieć kto głosował...
  Odpowiedz
Powinniśmy zwyczajnie zwracać uwagę tylko na komentarze tak jak było kiedyś. Jaki jest sens blokowania komentarzy gościom? Komentujące chomiki nie pozostaną anonimowe, a w ocenach wszyscy są anonimowi więc to niema sensu.
  Odpowiedz
Ja patrzę tylko na komentarze. Na ocenę nie zwracam uwagi, gdyż można ją kupić. Komentarze też, ale mimo wszystko są trochę pewniejsze.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
No tak ale nie wszyscy tez zostawiają komentarz przy pliku.
  Odpowiedz
Dlatego szukam, aż znajdę, a dodatkowo sugeruje się nazwą chomika z którego pochodzi plik. Wybieram tylko znane, odwiedzane chomiki. Omijam świeżaków i chomiki, które na siłę chcą żeby od nich pobrać. Takie są moim zdaniem najmniej pewne.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
(25.05.2012, 09:30)Blachu82 napisał(a): Wybieram tylko znane, odwiedzane chomiki.

I tu się zgodzę ja sam mam kilka chomików sprawdzonych, od których codziennie cos pobieram :)
  Odpowiedz
Blachu82 - komentarz od kilku osób z kontami maniac jest zawsze pewniejszy niż anonimowa ocena. Zwłaszcza, że w wielu przypadkach ludzie nie czytają opisów i później jest "ta gra nie działa!1!!!", "ten film nie działa!!!11!" a trzeba było skopiować cracka albo film był w dwóch partach. Ehh...
  Odpowiedz
Azazel mądrze napisał :P
[Obrazek: xd3esk.jpg]
  Odpowiedz
Jak dla mnie funkcja zbędna (jestem czynnym "pobieraczem").
Ale jeśli jest powinna być jedna zasadnicza zmiana - ocenę mogą dodać chomiki (IP) które pobrały dany plik na dysk!
Tyle z mojej strony.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz