Ja 1 chciałbym mieć na nazwisko Konrad Włodarczyk wypowiedz musi być rozwinięta.
Jak to kiedyś było z nazwiskami?
|
11.01.2012, 23:28
Te pytanie mnie dręczyło bardzo długo . aż przyszła do nas do szkoły córka Pana Jana Dormana i opowiadała nam o jego przeszłości ja podniosłem rękę i spytałem się jej skąd się wzięły nazwiska a ona mi odpowiedziała że kiedyś (ksywka) oznaczała nazwisko czy to prawda ? pogadajmy o tym tutaj i jakie byście chcieli mieć nazwisko
Ja 1 chciałbym mieć na nazwisko Konrad Włodarczyk wypowiedz musi być rozwinięta. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
12.01.2012, 07:53
Cytat:ja 1 chciałbym mieć na nazwisko Konrad Włodarczyk wypowiedz musi być rozwiniętaaha...
12.01.2012, 10:11
(12.01.2012, 07:53)maro. napisał(a): aha... Zajrzyj sobie http://odjechani.com.pl/misc.php?page=regulamin "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
12.01.2012, 11:08
Ja chciała bym mieć na Imię i Nazwisko : Elonezia Strączkowata - jest ciekawe, i intrygujące. =]
A dla chłopka proszę Osioł Pospolity.
04.12.2014, 18:46
A ja mógłbym mieć: Tomasz Wpierđol
-Witam, nazywam się ... -Miło mi poznać, Tomasz Wpierđol
29.12.2014, 21:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2015, 02:24 przez Swordancer.)
Albo też mógłbym mieć:
1. jak bym był kobietą - Andrzeja Nieruchaj (lepiej brzmi Nieruchaj Andrzeja ) Reszta została usunięta! Uwaga: Nazwiska są przypadkowe, i nawet jeżeli osoba o takim imieni i nazwisku istnieje nie wyśmiewam się z niej i tu nie chodzi o konkretnie taką osobę, ponieważ nikogo z podanymi wyżej nazwiskami nie znam.
05.01.2015, 22:15
Przepraszam, że się wtrącam, mimo, że nie mam nic do napisania związanego z tematem.
Niby moderatorzy wchodzą na forum, a nic z tym nie robią... robotox1, czytales regulamin? Lepiej byłoby gdybyś takich wulgarnych nazwisk nie wymyślal, regulamin na to nie zezwala. W innym temacie także użyłeś wulgarnych słów, wiec to nie pierwszy raz. Także trochę z tym przystopuj. Ode mnie to wszystko, niestety na telefonie nie mogę zgłaszać Twoich i innych postów. Zapamiętaj na przyszłość. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
@UP:
Z góry przepraszam, ja tych nazwisk nie wymyślałem, znajdowały się na innej stronie ze śmiesznymi nazwiskami to wziąłem te najciekawsze według mnie. Jeśli chodzi o mnie to chyba tylko w trzech (max 4) postach użyłem wulgaryzmów, mój poziom ostrzeżeń nie jest i nigdy nie był większy niż 0%. Czasami palnę jakieś słowo niecenzurowane, ale tylko jeżeli jestem wkurzony lub coś wypiję/zjem, co się rzadko zdarza. Rada dla mnie na przyszłość: nie wchodzić w takim stanie na odjechanych . Jeszcze raz przepraszam, postu niestety już edytować nie mogę niech to zrobi moderator. Paweł napisał(a):Niby moderatorzy wchodzą na forum, a nic z tym nie robią...Z moderatorów to teraz tylko Sword wchodzi. Inni ostatnio widziani kilka tygodni temu.
05.01.2015, 22:33
Ja bym Chciał mieć na nazwisko: Tadek Wódka Albo Jacek Zgon
Bardzo mi się podobają takie śmieszne nazwiska, szczególnie gdy nauczyciel sprawdza obecność i mówi po nazwisku
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
06.01.2015, 00:50
Mam człowieka w klasie, który ma na nazwisko Laska
Ale w sumie jest też: Kiosk, Kaplica, Zawisza |