Mam takie pytanie, co wy na to, jakbyśmy spędzili Sylwestra i święta na forum Odjechani...
Nie wiem jak wy, ale ja zostaję w domu, bo mam gdzieś taką zabawę, jeśli macie pomysły fajne, jak możemy spędzić czas na Odjechanych, to pisać.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Spędzamy Sylwestra na forum?
|
Cześć Wszystkim.
Mam takie pytanie, co wy na to, jakbyśmy spędzili Sylwestra i święta na forum Odjechani... Nie wiem jak wy, ale ja zostaję w domu, bo mam gdzieś taką zabawę, jeśli macie pomysły fajne, jak możemy spędzić czas na Odjechanych, to pisać.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
05.12.2012, 18:19
Sąsiad ja cb mogę zgarnąć na sylwka, pójdziesz ze mną, na pewno go dobrze zapamiętasz
05.12.2012, 18:51
Dla mnie bez sensu, nie wolisz siedzieć z rodziną lub na sylwestra iść na dwór?
Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
05.12.2012, 19:04
Hehe ja zdecydowanie idę po za dom taki dzień jest raz w roku a na odjechanych siedzę i tak codziennie już robię zapasy firewerek
Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
05.12.2012, 19:06
Ja najpewniej w sylwestra lecę do dziewczyny. A święta to dom i rodzina.
05.12.2012, 19:10
Ja tam idę w sylwestra do kolegi .A w święta to wiadomo u rodziny.
05.12.2012, 19:10
VanPure jeśli bym miał wybierać święta spędzone z rodziną chorą albo z dziewczyną ukochana to bym wybrał to drugie
Jedynie co zrobię to się upije do upadłego przed komputerem i dobrą muzyką...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
05.12.2012, 21:14
Sylwester na forum? Jak można w taką wielką imprezę siedzieć przed komputerem. Osobiście już
i taka spędzam na nim 60% swojego czasu (szkoła o profilu informatycznym, dom) także jeśli mam wolne i taką możliwość nie zamierzam przesiedzieć całego czasu przed komputerem. Jestem zdecydowanie na nie, święta z rodziną sylwester ze znajomymi (o ile coś będę pamiętał). Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
05.12.2012, 21:17
No a ja nie wiem,Jestem zdołowany nie mam do kogo wracać nic Może z rodziną lub w szpitalu jak rok temu.
05.12.2012, 21:37
Moje przyjaciółki za Chiny Ludowe nie pozwoliłyby mi siedzieć w Sylwestra w domu - no, ewentualnie gdyby siedziały razem ze mną. Jak zawsze wybierzemy się do kogoś na domówkę, ale mam nadzieję, że nie skończymy na szpitalnej izbie przyjęć, gdzie nie będzie mnie wiózł radiowóz jak w zeszłym roku.
|