Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

System oceny pliku
Cytat:Zachomikowane pliki można oceniac:P

Nie można, właśnie próbowałem ocenić zachomikowane pliki na moim chomiku i nic się nie daCool
  Odpowiedz
no muszę zwrócić honor bo jednak się nie da Ok
  Odpowiedz
(15.05.2012, 16:08)swordancer napisał(a): Nie można, właśnie próbowałem ocenić zachomikowane pliki na moim chomiku i nic się nie daCool
Aha bo ja na jednym swoim chomiku patrzyłem i da radę ale to mój upload.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Diablo09 napisał(a):Aha bo ja na jednym swoim chomiku patrzałem i da radę ale to mój upload.

A co ja wcześniej napisałem ?
Szymon napisał(a):... ale własnego uploadu nie mogę.

W takim razie jak możesz zrób screena jak dodajesz ;)
---
  Odpowiedz
Azazelangel2000 dał film za free jak zawsze od 18 i patrzcie nawet film za free ocenili na średnią 3,7
[Obrazek: pbqg6d.jpg]
  Odpowiedz
Zastanawiam się czemu to ma służyć skoro nawet na komentarz nie można nikogo namówić. Równie dobrze mogliby dać podziękuj za wrzutę i też nikt by nie klikał.

Ludzi interesuje na chomiku tylko żeby ściągnąć, a najlepiej za darmo i jak najszybciej, a potem zapomnieć. Rzadko się zdarza, że ktoś coś napisze miłego w komentarzu, a do tego żeby to była wypowiedź obiektywna. Najczęściej jeśli już, to piszą kłamstwa, żeby nikt od Ciebie nie pobrał tylko od nich. I z ocenami będzie to samo. Z tym, że tego nie skasujesz jak komentarza nieprawdziwego.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
(15.05.2012, 18:12)Szymon napisał(a): A co ja wcześniej napisałem ?
Szymon napisał(a):... ale własnego uploadu nie mogę.
W takim razie jak możesz zrób screena jak dodajesz ;)

Więc tak - zaraz po godzinie 15.00 mogłem i oceniłem plik własnego uploadu na moim chomiku. Ale już nie można co potwierdza ten screen:
[Obrazek: screen-1337103812.jpg]

Pewnie jeszcze wtedy nie wyregulowali tego, ale teraz jest wszystko w porządku.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
  Odpowiedz
To ocenianie na chomiku to zbędny wodotrysk.
Na początku ludzie będą klikać, a później nikomu się nie będzie chciało.
Nie wiem na co to komu zwłaszcza na chomiku.
To system komentarzy umożliwia zorientowanie się o co chodzi z plikiem,
a nie jakaś gwiazdka.

Myślę, że to bardzo zły pomysł wprowadzający zupełnie niepotrzebną opcję.
Podkreślę - zwłaszcza na chomiku.
  Odpowiedz
ja bym sie nie obaził jak by wprowadzili to co było wcześniej a mianowicie taki mały licznik przy pliku który informował ile razy dany plik został pobrany
  Odpowiedz
Wkrótce będą ogłoszenia na chomikach typu: Szukam osób do oceniania plików za punkty.

Także myślę, że to zbędne.
  Odpowiedz