Cytat:Zachomikowane pliki można oceniac
Nie można, właśnie próbowałem ocenić zachomikowane pliki na moim chomiku i nic się nie da
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
System oceny pliku
|
||
15.05.2012, 16:08
Cytat:Zachomikowane pliki można oceniac Nie można, właśnie próbowałem ocenić zachomikowane pliki na moim chomiku i nic się nie da Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.05.2012, 16:09
no muszę zwrócić honor bo jednak się nie da
(15.05.2012, 16:08)swordancer napisał(a): Nie można, właśnie próbowałem ocenić zachomikowane pliki na moim chomiku i nic się nie daAha bo ja na jednym swoim chomiku patrzyłem i da radę ale to mój upload.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam Diablo09 napisał(a):Aha bo ja na jednym swoim chomiku patrzałem i da radę ale to mój upload. A co ja wcześniej napisałem ? Szymon napisał(a):... ale własnego uploadu nie mogę. W takim razie jak możesz zrób screena jak dodajesz
---
15.05.2012, 19:29
Azazelangel2000 dał film za free jak zawsze od 18 i patrzcie nawet film za free ocenili na średnią 3,7
Zastanawiam się czemu to ma służyć skoro nawet na komentarz nie można nikogo namówić. Równie dobrze mogliby dać podziękuj za wrzutę i też nikt by nie klikał.
Ludzi interesuje na chomiku tylko żeby ściągnąć, a najlepiej za darmo i jak najszybciej, a potem zapomnieć. Rzadko się zdarza, że ktoś coś napisze miłego w komentarzu, a do tego żeby to była wypowiedź obiektywna. Najczęściej jeśli już, to piszą kłamstwa, żeby nikt od Ciebie nie pobrał tylko od nich. I z ocenami będzie to samo. Z tym, że tego nie skasujesz jak komentarza nieprawdziwego.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
15.05.2012, 19:45
(15.05.2012, 18:12)Szymon napisał(a): A co ja wcześniej napisałem ? Więc tak - zaraz po godzinie 15.00 mogłem i oceniłem plik własnego uploadu na moim chomiku. Ale już nie można co potwierdza ten screen: Pewnie jeszcze wtedy nie wyregulowali tego, ale teraz jest wszystko w porządku.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
15.05.2012, 19:45
To ocenianie na chomiku to zbędny wodotrysk.
Na początku ludzie będą klikać, a później nikomu się nie będzie chciało. Nie wiem na co to komu zwłaszcza na chomiku. To system komentarzy umożliwia zorientowanie się o co chodzi z plikiem, a nie jakaś gwiazdka. Myślę, że to bardzo zły pomysł wprowadzający zupełnie niepotrzebną opcję. Podkreślę - zwłaszcza na chomiku.
15.05.2012, 19:48
ja bym sie nie obaził jak by wprowadzili to co było wcześniej a mianowicie taki mały licznik przy pliku który informował ile razy dany plik został pobrany
15.05.2012, 19:49
Wkrótce będą ogłoszenia na chomikach typu: Szukam osób do oceniania plików za punkty.
Także myślę, że to zbędne.
Strona z tapetami na pulpit - polecam |