Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

System oceny pliku
WazzUp10 napisał(a):ja bym sie nie obaził jak by wprowadzili to co było wcześniej a mianowicie taki mały licznik przy pliku który informował ile razy dany plik został pobrany

To akurat nie było dobre, ale mogłoby być podane w nawiasie przy codziennym rozliczeniu punktów w szczegółach.

Moim zdaniem są pilniejsze i bardziej przydatne opcje do wprowadzenia na chomiku. Np. kasowanie wpisów w ChR jednym kliknięciem.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
(15.05.2012, 19:50)Blachu82 napisał(a): Moim zdaniem są pilniejsze i bardziej przydatne opcje do wprowadzenia na chomiku. Np. kasowanie wpisów w ChR jednym kliknięciem.

no to tez dobra sprawa by była
  Odpowiedz
Kolejny zbędny dodatek na chomika ...
Uważam tak jak koledzy wyżej
Zawsze się znajdzie jakiś troll który będzie latał po chomikach i wciskał 1 ...
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
mi nikt jeszcze żadnej oceny za plik nie dodał ;(
  Odpowiedz
Pewnie nie zauważyli jeszcze, że takie coś jest.

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Ocenę powinno się dać wyłączyć, a licznik pobrań powinien być widoczny tylko dla administratora chomika. Wtedy kto chciałby mieć oceny ten by miał, a i licznik by się przydał i jednocześnie nie prowokował by antypirackich naciągaczy.
  Odpowiedz
Moim zdaniem zbędna opcja , bo nie ma żadnego uzasadnionego zastosowania.
Jedni oceniają film inni oceniają wstawkę , jedni pobiorą i dają max bo przecież to ulubiony film a inni ze złości da 1.
I co z tego wynika?
Jedni patrzą i widzą średnia 2.0 to pewnie fake nie opłaca się pobrać a inny ma gdzieś całą tą ocenę.

Wiele zamieszania o nic.

Blachu82 napisał(a):Ludzi interesuje na chomiku tylko żeby ściągnąć, a najlepiej za darmo i jak najszybciej, a potem zapomnieć. Rzadko się zdarza, że ktoś coś napisze miłego w komentarzu, a do tego żeby to była wypowiedź obiektywna. Najczęściej jeśli już, to piszą kłamstwa, żeby nikt od Ciebie nie pobrał tylko od nich. I z ocenami będzie to samo. Z tym, że tego nie skasujesz jak komentarza nieprawdziwego.
Z doświadczenia wiem, że to jest ŚWIĘTA PRAWDA niestety , nawet jak przeglądałem swoje komentarze to pomijając 80% negatywnych to jeszcze typu "gra nie działa" kiedy wiem, że gra na 100 jest działająca...

Kiedyś nawet przeglądając komentarze w grach trafiłem na 3:
"czy ta gra działa?"
"nie działa nie pobierajcie !!!!"
"działa wystarczy skopiować cracka do folderu z grą"

Oczywiście komentarz 3 był prawidłowy a za to, że osoba pofatygowała się go napisać w szczególności że wcześniej był negatywny wysłałem jej 30 000 punktów w sam raz na konto explorer ;)

____
Wracając do tematu to uważam, że mogli by wprowadzić dużo lepsze rozwiązania jak np. podane tutaj masowe usuwanie wiadomości.
Albo np. powiadomienia o otrzymaniu komentarza
Lub dokładniejsze dane o ilości pobrań (tylko dla właściciela chomika)

Zamiast wprowadzać badziewną opcję mogli by chociaż poprawić jakość chomikowego playera bo niestety ale często ciężko jest odróżnić jakość TS od DVD na tym odtwarzaczu bo wszystkie wyglądają beznadziejnie a czasem są oszuści co piszą DVD patrzę wielkość ponad 2 GB czyli powinno być w miarę ok a po pobraniu okazuje się że nawet na moim telefonie o wyświetlaczu 320 x 240 wyglądało by to fatalnie...
  Odpowiedz
saturas napisał(a):Albo np. powiadomienia o otrzymaniu komentarza
To by było użyteczne :D
Zapraszam na mojego chomika :) Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.
  Odpowiedz
Aska914 jest specjalny temat i możesz nam pomóc wprowadzić taką opcję jak raportowanie komentarzy. Co do tej oceny plików, to ciekawy jestem czy administratorzy rzeczywiście sugerują się naszymi prośbami, czy może zwyczajnie sami wpadają na takie (moim zdaniem) głupie pomysły jak ten.
  Odpowiedz
No właśnie. Ciekawe. Może jest tak, że my tu robimy wspólnie akcję z podaniami o wprowadzenie nowości typu powiadomienia o komencie, a tam zwyczajnie 100tys osób jednocześnie pomyślało, że system ocen to dobra rzecz.

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz