Moim zdaniem zbędna opcja , bo nie ma żadnego uzasadnionego zastosowania.
Jedni oceniają film inni oceniają wstawkę , jedni pobiorą i dają max bo przecież to ulubiony film a inni ze złości da 1.
I co z tego wynika?
Jedni patrzą i widzą średnia 2.0 to pewnie fake nie opłaca się pobrać a inny ma gdzieś całą tą ocenę.
Wiele zamieszania o nic.
Blachu82 napisał(a):Ludzi interesuje na chomiku tylko żeby ściągnąć, a najlepiej za darmo i jak najszybciej, a potem zapomnieć. Rzadko się zdarza, że ktoś coś napisze miłego w komentarzu, a do tego żeby to była wypowiedź obiektywna. Najczęściej jeśli już, to piszą kłamstwa, żeby nikt od Ciebie nie pobrał tylko od nich. I z ocenami będzie to samo. Z tym, że tego nie skasujesz jak komentarza nieprawdziwego.
Z doświadczenia wiem, że to jest ŚWIĘTA PRAWDA niestety , nawet jak przeglądałem swoje komentarze to pomijając 80% negatywnych to jeszcze typu "gra nie działa" kiedy wiem, że gra na 100 jest działająca...
Kiedyś nawet przeglądając komentarze w grach trafiłem na 3:
"czy ta gra działa?"
"nie działa nie pobierajcie !!!!"
"działa wystarczy skopiować cracka do folderu z grą"
Oczywiście komentarz 3 był prawidłowy a za to, że osoba pofatygowała się go napisać w szczególności że wcześniej był negatywny wysłałem jej 30 000 punktów w sam raz na konto explorer
____
Wracając do tematu to uważam, że mogli by wprowadzić dużo lepsze rozwiązania jak np. podane tutaj masowe usuwanie wiadomości.
Albo np. powiadomienia o otrzymaniu komentarza
Lub dokładniejsze dane o ilości pobrań (tylko dla właściciela chomika)
Zamiast wprowadzać badziewną opcję mogli by chociaż poprawić jakość chomikowego playera bo niestety ale często ciężko jest odróżnić jakość TS od DVD na tym odtwarzaczu bo wszystkie wyglądają beznadziejnie a czasem są oszuści co piszą DVD patrzę wielkość ponad 2 GB czyli powinno być w miarę ok a po pobraniu okazuje się że nawet na moim telefonie o wyświetlaczu 320 x 240 wyglądało by to fatalnie...