Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

davi100 - nie wywiązał się z zawartej transakcji
davi100 napisał(a):Widzę że powołujesz się na własne doświadczenie. A pozatym dałem ci -1, bo teksty obraźliwe już nie będę tolerował.

Tak, masz rację. Na własne doświadczenie :) Hans z forum pracował w ochronie i wiem jak postępował ze złodziejami. Widziałem, nie raz takie sytuacje i sporo czytałem o tym. Sugerujesz, że jestem złodziejem bo wiem jak postępują z takimi jak ty? Przejąłem się jednym, ujemnym punktem reputacji :( W przeciwieństwie do ciebie, nie interesuje mnie jaką mam cyferkę pod nickiem, ile postów i ile punktów, tylko o tym jak widzą mnie ludzie z tego forum.

Cóż.. ten przypadek uczy chyba nas wszystkich, że nie warto kupować od takich buraków bo jest tanio, kiedy można kupić i tak w dobrej cenie i mieć pewność, że otrzyma się punkty od uczciwych ludzi jak Blachu82, PandaBox, Diablo09...
  Odpowiedz
(05.09.2012, 12:59)davi100 napisał(a): A po za tym, mam znajomego na ochronie w Auchan i tłumaczył mi jak tam się łapię złodziei, po prostu jak nakryje się kogoś na kradzieży to jeżeli się przyzna, wystarczy tylko że zapłaci za towar i puszczają go wolno, towar może sobie wziąć wtedy. A jak się nie przyzna to towar też może sobie wziąć, tylko wtedy piszę się raport dla policji i tak dalej, jest po prostu notowany.

Twój znajomy naopowiadał Ci bzdur. To, że w Auchan wypuszczają złodziei to jest tylko dobra wola kierownictwa.
Następnym razem zasięgnij porady kogoś kto ma chociaż blade pojęcie o prawie. Są fora prawnicze, na których możesz się poradzić w tej sprawie.
Mam nadzieję, że sprawa znajdzie szczęśliwy finał (dla wszystkich stron sporu). Roza

P.S. Nie gadam po duńsku i Ty chyba też, skoro swoją wiedzę czerpiesz z jakiegoś filmu. :P Zważ na to, że tłumaczenia w filmach bywają równie kalekie jak te, które miłościwie wypluwa nam tłumacz wujka Google. ;)
  Odpowiedz
No dokładnie , widziałem kiedyś na własne jak jakiś typek ukradł kawę patrzę a tam ochroniarze biegną i na szybko go na glebę , jeden go trzymał go za ręce ( tego złodziej) a drugi już dzwonił po policję i okazało się się , że kradną jeszcze w innych sklepach :D . Faktycznie jego znajomy na oopwaidał mi takich bzdur że szkoda gadać .
  Odpowiedz
Wracając do tematu bo lekko odbiegacie chciałem powiedzieć że fizycznie doszła do mnie gotówka od Pana z Allegro, teraz czekamy kiedy dojdzie od davi100, temat będzie uaktualniany.
  Odpowiedz
Ale sobie narobił syfu w papierach za głupie 100 zł ;/
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
A ja tu widzę nie tylko problem z kradzieżą ale też dlaczego popełnił taką głupotę dla jakiejś gry? radziłbym ci davi100 odinstalować na pewien czas wszystkie gry i ochłonąć...
  Odpowiedz
Dotarły pieniądze na konto

Z mojej strony to wszytko

Pozdrawiam

PS.

"Screeny pulpitu można zawsze podrobić" najlepsza wymówka jaką słyszałem
  Odpowiedz
No to w takim razie jak kasa dotarła to dobrze, jeśli Pan podejmę kroki wobec wykorzystywania jego danych osobowych oczywiście ma takie prawo, zawsze mogę posłużyć jako świadek, ponieważ zostałem też wmieszany w tą intrygę. Z mojej strony prosiłbym w tym momencie administrację jak nie o bana, to przynajmniej ograniczenie możliwości wypowiadania się w działach z handel, oraz wysyłania prywatnych wiadomości do innych użytkowników, ponieważ istnieje obawa iż w przyszłości w tej formie davi100 może proponować handel. Na dzień dzisiejszy z mojej strony również to wszystko, cieszę się że problem został rozwiązany, jak ktoś chciałbym swoją opinię wyrazić to proszę pisać.

P.S Chyba w piekarni za dużo nie zarabia, jak tak musi dorabiać... :)
  Odpowiedz
No i nie można było tak od razu tego załatwić. Po co kombinować. A tak to opinia na forum spalona i faktycznie jak zajdzie potrzeba kiedyś coś kupić/sprzedać to będzie problem.
Szkoda, ale co poradzić.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Takiego użytkownika powinno się banować od razu. Nie dość, że oszukuję, to jeszcze kłamię. Punkty trzeba kupować od zaufanych osób i wszystko będzie ok. Tak to jest, że jak chce się komuś pójść na rękę, to ten i tak stwarza jakieś problemy.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz