Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Prawa autorskie - sąd
Czytałem na forum ze jakiś gość został pozwany do sądu za naruszenie praw autorskich...
czy warto ryzykować???
  Odpowiedz
Ja też czytałem ze takich osób jest coraz więcej
Karane są osoby które wrzucają pliki (z naruszeniem praw ) regularnie np zmieniając tylko nazwę
  Odpowiedz
pompa903 napisał(a):Ja też czytałem ze takich osób jest coraz więcej

Gdzie czytałeś podaj źródło.

Jak na razie to pewnie dokopaliście się do starych tematów. Hehe zawód górnika jeszcze nie wymarł.

Czy warto ryzykować? Cóż za pytanie :D Oczywiście, że nie warto.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
czyli co jak nie zmienie nazwy jest ok?? chyba nie...
[url=http://chomikuj.pl/OchronaPrawAutorskich.aspx[/url]

a jesli zachomikowałem pliki z innego chomika tez moge byc pozwany??
  Odpowiedz
Nie pamiętam gdzie w pisałem w google i 1 lepsze forum
Kara za naruszenie praw jest bardzo wysoka

Tak negr
udostepniasz plik
  Odpowiedz
Jak Nawet Zachomikowałeś Pliki To możesz zostać Ukarany Przeczytaj Regulamin Ale Najczęściej jak słyszałęm to za Polskie XXX Zostało UKaranych
  Odpowiedz
kolega mówi ze za nas odpowiada administracja chomikuj... czy to prawda???

(25.08.2012, 21:51)Diablo09 napisał(a): Czy warto ryzykować? Cóż za pytanie :D Oczywiście, że nie warto.

ale czy to prawda, bo jak nie to warto
  Odpowiedz
Negr napisał(a):kolega mówi ze za nas odpowiada administracja chomikuj... czy to prawda???

Za udostępniane pliki ty odpowiadasz. Nie serwis :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
czy warto ?dobre pytanie ,ja usuwam wszystko co mi każą lub administracja to robi ,po za tym unikam muzyki i audiobuków bo czepiają się najbardziej :P
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Do mnie nawet policja zajechała w sprawie jakiejś gazety, której nigdy nie miałem na swoim profilu, ale na szczęście obyło się bez problemów, było tylko przesłuchanie. Jak by mi sprawdzili komputer i mase płyt , które mam no to było by po mnie. Czy wrzucone przez siebie lub zachomikowane pliki od innego chomika tak samo sie odpowiada.
  Odpowiedz