Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zablokowany Chomik - da się odblokować?
pawel4325 napisał(a):Ok to zrobię tak samo bo co zrobię, a takie drugie pytanie jak np. w przysłości żebym tak nie wpadł czy np. dla sprzedaży mam tworzyć każde kolejne konto czy mogę mieć tam np. 4 i na każdym nie więcej jak milion ? Pytam się bo nie wiem czy tam nie ma automatu do sprawdzenia tego bo wtedy lepiej by było po prostu utworzyć nową pocztę i login na chomika bo to trwa parę minut w ostateczności.
Nie jest ważne ile masz pkt na koncie i tak cię zablokuję. Ale jak już sprzedajesz pkt to zrób do tego specjalne konto. Lecz co jakiś czas radze usunąć je i stworzyć nowe :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Po prostu zrób sobie drugie konto, daj na nie hasło i nic na nim nie rób, niech ono służy tylko do przetrzymywania Twoich punktów. Zbierasz pkt na swoim głównym chomiku, a jeśli chcesz sprzedać to wysyłasz pkt na tamto konto, jeśli zablokują to chyba straty będą dużo mniejsze bo masz w zapasie dochodowego chomika. Faktem jest, że możesz stracić te punkty ale jak to się mówi, "lepszy rydz niż nic" ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
A jak np. z jakiegoś chomika sprzedawałem punkty usunąłem je i od nowa na tym samym loginie sprzedaje to jest bezpieczne czy lepiej po prostu założyć nową pocztę na byle hostingu i nowego chomika zrobić ?
  Odpowiedz
Ale to chomik z którego regularnie korzystasz czy tylko z niego sprzedawałeś punkty i nie ma nic w zbiorach?

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ten chomik i miał pliki i punkty czyli pół na pół. Ale napisałem prostu z mostu do nich bo udają cwaniaków a z czego by żyli jak nie uploaderzy prosto z mostu i tyle.

A co do tworzenia chomików dla pewności nowy chomik nowy adres e-mail co nie ?
  Odpowiedz
No jasna sprawa ;)
Załóż chomika o zupełnie innej nazwie niż Twój główny chomik i tam przelewaj punkty aby to było w 100% anonimowe choć administracja jak będzie chciała to dojdzie, że to pkt od Ciebie wędrują... osobiście takich przypadków jeszcze nie miałem okazji poznać, także póki co możesz próbować z nowym chomikiem bo szkoda by było stracić tego w którego włożyłeś wiele pracy.

Odpowiedz
A takie pytanie czy trzeba takie nowe konto aktywować e-mailem żeby dało się punkty przelać z niego i do niego ?
  Odpowiedz
Chyba nie, ale jeśli potrzebujesz szybko aktywować to: http://10minutemail.com/
  Odpowiedz
Nie musisz aktywować, ale jeśli nie zalogujesz się na to konto bez aktywacji przez dłużej niż 3 miesiące to zostanie ono usunięte.

Odpowiedz
Aha to dobrze wiedzieć bo nie chcę tworzyć za dużo maili a takie konto będzie na max miesiąc zejdą punkty kasuje i sayonara :D

bedi25 co do tego linku to i tak i tak nic nie daję bo jak wejdę w niego jak by trzeba było aktywować ? A na szczęście nie trzeba to i tak i tak byle co się wpiszę.

Odpisali inteligentną odpowiedź:

Cytat:Witam serdecznie,

nie ma możliwości odblokowania konta.

--
Pozdrawiam

Piotr Osiński
Obsługa Użytkowników
Chomikuj.pl

Co im na to odpisać, trzeba coś kombinować.
  Odpowiedz