Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zablokowany Chomik - da się odblokować?
Z czym chcesz robić porządki skoro łamałeś regulamin sprzedając punkty ?
Pożegnaj się z kontem albo płaszcz się przed administracją , bo i tak Ci raczej już konta nie odblokują bo używałeś go do celów komercyjnych ! :)
  Odpowiedz
A przepraszam, do czego niby taki Massive-X go używa ? Dla hobby?... Po prostu krąży opinia że userzy którzy najwięcej punktów zarabiają mają zbyt dobry kontakt z administracją a chciałbym to w ładny sposób użyć żeby odblokowali...
  Odpowiedz
a masz dowody,że oczerniasz innych ,zamiast narzekać to pisz z administracją o odblokowaniu
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
A myślisz że nie pisałem ? Pisałem, nic to nie dawało, a dowody ? A oni mają dowody ? Nie... Po drugie ja wiem ile jest 2+2 i umiem fakty kojarzyć, a jak by każdy tak jak ty jechał na dowodach to bym chomika nie miał zablokowanego albo powinni pół innych zablokować...
  Odpowiedz
No może i Massive-X sprzedaje punkty , ale skoro on daje zysk administracji kilku milionów , to czemu nie może mieć z tego coś dla siebie ?
Przecież gdyby nie AZMX chomikuj nieźle by spadło zarobki ..
A jeżeli ty im przyniesiesz 100 zł miesięcznie zysku , to dziwisz się?
Bo ja nie.
Dobra już kończę offtop
  Odpowiedz
Ja też to rozumiem ale policz sobie tysiąc takich jak ja, niech każdego zignorują...
  Odpowiedz
to fakt ja nie kombinuje i nie mam blokad :) a teraz jak złamałeś regulamin to nie ma co narzekać i zwalać winy na innych
  Odpowiedz
Każdy wie że Regulamin bardziej jest po to, żeby nie mieli problemów prawnych bo dawniej jakoś nie blokowali ludzi tylko teraz jak problemy się im zaczynają.
  Odpowiedz
to twoja opinia ja się nie zgadzam z tobą ,złamałeś regulamin i teraz wojuj z administracją ,powodzenia Ok
  Odpowiedz
Po złamaniu regulaminu pozostaną Ci tylko wspomnienia po chomiku , nie odblokują Ci go bo używałeś go do celów komercyjnych !
Pogódź się z tym , wiem z własnego doświadczenia.
  Odpowiedz