Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zablokowany Chomik - da się odblokować?
zamiast się rozpisywać zakładaj nowego :D
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Ta i wszystko od nowa zaczynaj ale wojować mogę co mi to tam wisi napisać parę słów prawdy :P Ale zauważyłem że jak napiszę dlaczego zablokowali odpiszą, a jak im napiszę coś innego to już nie...
  Odpowiedz
Zamknijcie ten temat bo się tu śmietnik robi, a autor tylko zdaje relacje jak zamierza wojować :D
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Diablo09 napisał(a):Zamknijcie ten temat bo się tu śmietnik robi, a autor tylko zdaje relacje jak zamierza wojować
A potem będziesz pytał jak to zrobić, żeby administracja odblokowała Ci chomika. Temat pozostanie otwarty. Spam sukcesywnie będzie usuwany.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
"Wojować" z administracją to największy błąd. Po co działać agresywnie i robić tym samym coraz większy konflikt, skoro można wszystko załatwić elokwentnie i spokojnie? Warto pamiętać, że w administracji też zasiadają ludzie, też mają uczucia i przeżywają emocje... Regulamin to jedna strona medalu, życie to druga. Osoba, która chce kłótnią dojść do swoich prawd, nie wie ile tak naprawdę traci. Żyjemy w Polsce, a tutaj, jak nigdzie pod względem kombinowania na lewo, to raj. Człowiek posiadający własną działalność nie dałby rady, gdyby nie posiadał umiejętności "rozmawiania z ludźmi". Wszystko można załatwić... Wszystko.

Polecam lekturę Dale'a Carnegie - "Jak zdobyć przyjaciół i zjednać sobie ludzi". Wbrew pozorom NLP i sztuczki perswazyjne nie są na tyle potrzebne aby odnieść sukces w interesach, co zwykła elokwencja, grzeczność i zrozumienie osoby po drugiej stronie.
  Odpowiedz
Właśnie sprawa wygląda tak że z początku wszystko kulturalnie pisałem przepraszałem, mówiłem że sytuację nie będą miały już więcej miejsca, a odpowiedź że nie zostanie nie odblokowany i tyle, więc też proszę się postawić w mojej sytuacji...
  Odpowiedz
a długo masz to konto? i czy to twój chomik http://chomikuj.pl/pawel4325
  Odpowiedz
pawel4325 napisał(a):z początku wszystko kulturalnie pisałem przepraszałem, mówiłem że sytuację nie będą miały już więcej miejsca, a odpowiedź że nie zostanie nie odblokowany i tyle, więc też proszę się postawić w mojej sytaucji...
Ale to nie powód, żeby zaraz gniewem wybuchać. To ty się postaw w ich sytuacji. Darują Ci karę to musieli by też darować 1000 oszustom, którzy okradli inne konta z punktów. I postaw się w roli osób okradzionych.
Złamałeś regulamin świadomie i wpadłeś. Nie miej do nikogo żalu tylko do siebie. Kombinowałeś jak to oszukać administracje teraz wykombinuj jak naprawić błąd.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Przepraszam a czy ja kogoś okradam z punktów ? To że ktoś inny komuś kradnie nie oznacza że ja. A tamten chomik mój, ale ty do ściągania służy.
  Odpowiedz
(15.08.2012, 16:10)pawel4325 napisał(a): Przepraszam a czy ja kogoś okradam z punktów ? To że ktoś inny komuś kradnie nie oznacza że ja. A tamten chomik mój, ale ty do ściągania służy.
to bierz się chłopie do roboty i dalej wyjaśniaj z administracją:D
  Odpowiedz