Zablokowany Chomik - da się odblokować?
|
15.08.2012, 16:35
Naprzód poczekam co odpiszą, może jutro pewnie jak nie to będę pisał dalej i tyle.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.08.2012, 16:42
Ja i tak wątpię żeby Ci odblokowali za coś takiego
No ale może Ci się uda Jak będziesz do nich cały czas pisał to się wkońcu zdenerwują i będą Cię ignorować , bo będziesz natrętny.
17.08.2012, 16:12
Podstawa "podarowania punktów" allegro.
Tworzysz nowego chomika, na którym nie masz nic. Najlepiej go zahasłować. Gdy przelewasz punkty klientowi zawsze przelewaj z tego właśnie konta. Owszem będą straty (prowizja) ale nie zablokują chomika. Po drugie - jeszcze nic straconego. Napisz do chomikuj żeby przedstawili Ci dowody na to że punktami handlowałeś. Powiem Ci szczerze też dostałem kiedyś taką blokadę. Tyle że mnie ktoś zgłosił do administracji, a dokładniej wysłał screen gdzie na chomikuj pisałem że sprzedaje punkty. Zablokowano mi konto. Sprawa była nie do wygrania więc wmawiałem chomikuj że ktoś korzystał z mojego konta, że łamano mi się na pocztę i po 1 miesiącu ciągłego pisania e-maili w końcu konto mi oddali - więc wszystko jest możliwe. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
23.08.2012, 18:15
No ale ja pisałem z początku że niby nikt się nie włamywał czy taka zmiana postawy coś da ?
24.08.2012, 11:00
Nieciekawa sytuacja ale jak to mówią kombinowałeś, kombinowałeś i przekombinowałeś.
Jeśli będziesz do nich nadal pisał tym bardziej po złości nie odblokują. Masz wejście do swojego zablokowanego chomika ?
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death
24.08.2012, 13:18
Chomikuj odblokuje, tylko musisz myśleć ;]
Mnie zablokowali za to, że zrobiłem licytację na reklamę w wiadomościach. To pisałem, że o tym nie wiedziałem, że nie można, i że skończę z tym I w ciągu 2-3 dni oblokowali
24.08.2012, 13:36
Mnie kiedyś zablokowali , bo niby używałem jakiś programów niedozwolonych.
Fakt jest taki , że nie używałem. Prosiłem ich kilkakrotnie o dowody jakieś , bo inaczej będę sądził , że mnie osądzają bez podstawnie. I co ? Zero odzewu od jakiegoś czasu. Zrobiłem test. Napisałem z tego samego maila odnośnie tego samego maila odnośnie jakiejś innej sprawy. Odpisali po godzinie. Od razu spowrotem napisałem o dowody. Nie odpisali do dnia dzisiejszego. Taka jest uprzejma administracja chomikuj moi drodzy. Ciężko jest się z nimi dogadać. Sądzę , że komuś się nie spodobało , że rośnie mi liczba pobrań i napisał do administracji. No ale za to już nic nie możemy,
24.08.2012, 19:55
Karrts to że tobie kiedyś odblokowali nie oznacza że mi teraz też, oni tylko odpisują na proste pytania...
24.08.2012, 21:18
(24.08.2012, 11:00)elgato napisał(a): Nieciekawa sytuacja ale jak to mówią kombinowałeś, kombinowałeś i przekombinowałeś. I tu się nie zgodzę. Ponieważ ja zasypując ich masą maili (niektóre z nich olewali) zmusiłem ich do odpowiedzi. W jednym z maili pisałem że zależy mi na chomiku ponieważ miałem tam wiele prywatnych plików, że nie wiedziałem co się z nim dzieje ponieważ byłem na wakacjach i nie miałem do niego dostępu. Mi chomika odblokowali, chociaż w jawny sposób miałem napisane na chomiku iż sprzedaje punkty - ba mieli nawet screen z mojego chomika (ktoś życzliwy podesłał) ale na szczęście chomika oddali - pod jednym warunkiem. Każde zgłoszenie kradzieży punktów będzie przez nich ignorowane. Polak potrafi ... Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
24.08.2012, 21:43
No spróbuje może pomoże
|