Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zablokowany Chomik - da się odblokować?
Naprzód poczekam co odpiszą, może jutro pewnie jak nie to będę pisał dalej i tyle.
  Odpowiedz
Ja i tak wątpię żeby Ci odblokowali za coś takiego
No ale może Ci się uda
Jak będziesz do nich cały czas pisał to się wkońcu zdenerwują i będą Cię ignorować , bo będziesz natrętny.
  Odpowiedz
Podstawa "podarowania punktów" allegro.
Tworzysz nowego chomika, na którym nie masz nic. Najlepiej go zahasłować. Gdy przelewasz punkty klientowi
zawsze przelewaj z tego właśnie konta. Owszem będą straty (prowizja) ale nie zablokują chomika.

Po drugie - jeszcze nic straconego.
Napisz do chomikuj żeby przedstawili Ci dowody na to że punktami handlowałeś.
Powiem Ci szczerze też dostałem kiedyś taką blokadę. Tyle że mnie ktoś zgłosił do administracji, a dokładniej
wysłał screen gdzie na chomikuj pisałem że sprzedaje punkty. Zablokowano mi konto. Sprawa była nie do wygrania
więc wmawiałem chomikuj że ktoś korzystał z mojego konta, że łamano mi się na pocztę i po 1 miesiącu ciągłego
pisania e-maili w końcu konto mi oddali - więc wszystko jest możliwe.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
No ale ja pisałem z początku że niby nikt się nie włamywał czy taka zmiana postawy coś da ?
  Odpowiedz
Nieciekawa sytuacja ale jak to mówią kombinowałeś, kombinowałeś i przekombinowałeś.
Jeśli będziesz do nich nadal pisał tym bardziej po złości nie odblokują.
Masz wejście do swojego zablokowanego chomika ?
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Chomikuj odblokuje, tylko musisz myśleć ;]
Mnie zablokowali za to, że zrobiłem licytację na reklamę w wiadomościach.
To pisałem, że o tym nie wiedziałem, że nie można, i że skończę z tym

I w ciągu 2-3 dni oblokowali
  Odpowiedz
Mnie kiedyś zablokowali , bo niby używałem jakiś programów niedozwolonych.
Fakt jest taki , że nie używałem.
Prosiłem ich kilkakrotnie o dowody jakieś , bo inaczej będę sądził , że mnie osądzają bez podstawnie.
I co ?
Zero odzewu od jakiegoś czasu.
Zrobiłem test.
Napisałem z tego samego maila odnośnie tego samego maila odnośnie jakiejś innej sprawy.
Odpisali po godzinie.
Od razu spowrotem napisałem o dowody.
Nie odpisali do dnia dzisiejszego.
Taka jest uprzejma administracja chomikuj moi drodzy.
Ciężko jest się z nimi dogadać.
Sądzę , że komuś się nie spodobało , że rośnie mi liczba pobrań i napisał do administracji.
No ale za to już nic nie możemy,
  Odpowiedz
Karrts to że tobie kiedyś odblokowali nie oznacza że mi teraz też, oni tylko odpisują na proste pytania...
  Odpowiedz
(24.08.2012, 11:00)elgato napisał(a): Nieciekawa sytuacja ale jak to mówią kombinowałeś, kombinowałeś i przekombinowałeś.
Jeśli będziesz do nich nadal pisał tym bardziej po złości nie odblokują.
Masz wejście do swojego zablokowanego chomika ?

I tu się nie zgodzę. Ponieważ ja zasypując ich masą maili (niektóre z nich olewali)
zmusiłem ich do odpowiedzi. W jednym z maili pisałem że zależy mi na chomiku
ponieważ miałem tam wiele prywatnych plików, że nie wiedziałem co się z nim
dzieje ponieważ byłem na wakacjach i nie miałem do niego dostępu.

Mi chomika odblokowali, chociaż w jawny sposób miałem napisane na chomiku
iż sprzedaje punkty - ba mieli nawet screen z mojego chomika (ktoś życzliwy
podesłał) ale na szczęście chomika oddali - pod jednym warunkiem. Każde
zgłoszenie kradzieży punktów będzie przez nich ignorowane.

Polak potrafi ...
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
No spróbuje może pomoże :D
  Odpowiedz